A KFC-ben mit csinálnak a sütés után visszamaradt olajjal? A dolgozók hazavihetik?
Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 13:51
1/8 anonim válasza:
Összegyűjtik és elszállítattják. Nem lehet hazavinni
2/8 anonim válasza:
Lehet én vagyok hülye, de minek akarna bárki is fáradt olajat hazavinni? :D
3/8 A kérdező kommentje:
A régi dízel autó elvileg elmegy vele
2023. jan. 25. 14:03
4/8 anonim válasza:
Úristen ne már, inkább bekeverni fűrészporral és mehet a kazánba
5/8 anonim válasza:
Kfc be nem marad meg olaj, a régit magnézium sztearáttal átfilterezi a gép és azután csak után szokták tölteni.
Valójában a sült krumplival ami felszívja kiürülne, ha nem töltenék után.
6/8 anonim válasza:
Rakkelto, kornyezetszennyezo es begyujtik.
7/8 anonim válasza:
Kiürítettük műanyag hordókba, és elvitték.
Szerintem ha valaki haza akarta volna vinni, simán megtehette volna. Nincs értéke a maradéknak gyakorlatilag, a sült csirkét lefagyasztották, de az olaj ment a hordóba, a zöldség, káposztasaláta, ilyenek meg a kukába. Általában megkérdezték a dolgozókat, mielőtt kidobták volna pl. a paradicsomot, hogy kérjük-e.
Szerintem ha akarod, elviheted a használt sütőolajat, de az már nagyon-nagyon használt, nem hiszem, hogy jót tenne az autódnak.
8/8 anonim válasza:
Ja, a maradék csirkét nem kaptuk meg, azt az Élelmiszerbank kapta, el kellett számolni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!