Ausztriában dolgozó pincérek! Milyen volt ez a hét a foglalások alapján? Hetente hányszor kell csinálnotok teszteket?
Ugye az időjárás sem volt a legkedvezőbb, na meg a 3G + regisztráció az éttermekhez.. De milyen volt a hetetek forgalom, borravaló alapján? :)
Hányszor kell tesztet csinálni? A neten azt olvastam, hogy hetente egy, de állítólag a tulajok olyan emailt kaptak, ahol azt írják, hogy kétnaponta kell...
En egy szoval sem mondtam, hogy kimegyek dolgozni, pusztan kivancsi voltam, hogy hogy elik meg a mostani helyzetet.
"Szep almokat"!
elég szr hetünk volt, mondjuk mi szabadtéri egység vagyunk, nincs fedett rész XD de azon a két napon ahol összehoztuk, nem volt rossz forgalmunk, bár elég szezonkezdeti hangulat volt így május közepén, kétszázötven vendég egy teljes szombat alatt... ennek a négyszeresét hozzuk máskor.
így pár napból nehéz megmondani, de annyit szerintem nem hagytak ott nekünk pluszba, mint szoktak, a rendeléseket is többen fizetik centre pontosan... mondjuk nem tagadom, én is kevesebbet hagyok ott, ha elmegyek valahova kávézni, nekem sincs sok pénzem momentán.
tesztelnünk nem kell, van egy pontja a törvénynek, miszerint a teszt kiváltható ffp2es maszkokkal, azt hordjuk (már amikor szem előtt vagyunk, igyekszünk úgy váltani, hogy senki ne fulladozzon sokáig.) főnök nem bánja, igazából még elég csonka a csapat, nem lenne jó, ha valaki hetekre háziőrizetbe vonulna egy pozitívval.
ezt az oldalt találtam (im lokal gilt dann résznél), amúgy lehet tartományonként eltérő. nem tudom. őszinte leszek, annyira nem érdekel, bízom a főnökömben, hogy helyes utasításokat ad, ha kijönnek ellenőrizni én úgyis "elfelejtek" németül, majd valaki más elmagyarázza, hogy miért csináljuk amit csinálunk XD (nekünk amúgy három napot mondtak a teszt érvényességére, tehát hetente háromszor lehet, ha akarunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!