Ha a munkahelyen szokott lenni látogatás, aminek célja, hogy a közelebbi és a távolabbi városokban dolgozó vezetők, megtekintsék egymás munkáját, akkor ott, ha a valóság köszön vissza, az fájdalmas lehet?
Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 20:37
1/10 anonim válasza:
Ez már második ilyen barom kérdésed, mivel 45 percen belül volt, kettő regisztrációd is van.
Unalom van mi, ott nálatok?
2/10 A kérdező kommentje:
Aki kérdez, az jól teszi. Miért? Azért, mert okosabb lesz tőle. Ha te csak válaszolni szoktál, akkor neked is ajánlani tudom a technikámat.
2021. máj. 19. 20:42
3/10 anonim válasza:
Előző kérdésedhez hasonlóan ez is elég hülyén van fogakmazva, de ez legalább értekmes, ha kibogozzuk.
A válasz pedig egyértelműen igen.
4/10 anonim válasza:
Tudtam hogy te vagy az,megismertem a fogalmazási módszereidet.
5/10 anonim válasza:
Meglepően értelmes lettél az előző kérdésed óta :O Mi történt veled...?
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, minden oké. Veled?
2021. máj. 19. 20:49
7/10 anonim válasza:
Velem meg pont fordított a helyzet. Semmi sem oké :(
8/10 A kérdező kommentje:
;)
2021. máj. 19. 20:51
9/10 anonim válasza:
Erre kacsint... xD Hát beszarok.
10/10 anonim válasza:
Te is bértroll vagy, vagy önerőből vagy ilyen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!