Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit szólnál, ha kifelejtenének?

Mit szólnál, ha kifelejtenének?

Figyelt kérdés

A munkahelyem honlapjára kikerült az ott dolgozók névsora (kb. 20 ember), de az én nevem nem. Gondolom, a főnök elfelejtette az én nevemet is leadni.

Mit éreznél hasonló helyzetben? Gondolnál arra, hogy nem jól végzed a munkádat, nem jelentős a személyiséged, vagy egyszerű adminisztrációs hibának gondolnád, és nem vonnál le hosszútávú következtetéseket?

2023. ápr. 15. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
En eleg erzekeny es paranoid vagyok, ugyanakkor tudom is magamrol. Arra gondolnek elso korben, hogy ok mar tudjak, hogy el fognak kuldeni.
2023. ápr. 15. 21:53
 12/14 anonim válasza:
100%

volt munkahelyem minden évben évkönyvet adott ki (felsőokt intézmény).

évekig benne voltam. majd 2021ben az akkor megjelentből kimaradtam. egyből arra gondoltam na ki fognak rúgni,

mindenki lehurrogott, vészmadárnak nevezett. csak egy admin hiba, egy tévedés az egész-mondták.

majd 1 hónappal az évkönyv megjelenése után kirúgtak.

vészmadár vagyok,mi?

2023. ápr. 15. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk én felháborodnék, ha ki mernék tenni egy honlapra a nevemet és a fényképemet kérdés nélkül.
2023. ápr. 18. 14:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon attól függ, hogy miről van szó. Teszem azt, ingatlanközvetítő. Ott jellemző, hogy kiteszik az oldalra, ezzel is pl. bizalmat ébreszt a potenciális ügyfelekben: ő nem csaló, valóban ott dolgozik... meg talán ingatlant is így jobban tud eladni. Ha ilyen esetről van szó, akkor is lehet simán adminisztrációs hiba, de kár ezen agyalni. Ha neked hiányzik, akkor szólj.

Ha nem érdekel, akkor meg minek csinálsz magadnak problémmát?

2023. ápr. 18. 15:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!