Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy nyomorult a menedzserem,...

Egy nyomorult a menedzserem, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Egyetemista diákként melózom egy ruhaboltban, de a közvetlen felettesem egy idióta, fapofájú vadbarom. Vele nem lehet szót érteni, csak az a jó, amit ő mond, csak úgy lehet mindent csinálni, ahogy elvárja, ellentmondást nem tűr. Ha azt mondja, hogy most menjek szünetre, de én még nem szeretnék mert egyáltalán nem vagyok fáradt, akkor is kötelező elmenni, mert ő azt mondta. Hiába próbálok vele egyezkedni, hogy hadd menjek pl 1 óra múlva, neeem azt nem lehet, most rögtön menjek. Gyűlölöm amikor megmondják nekem, hogy mit csináljak, főleg ha valaki ilyen szinten belepofázik mindenbe. Ráadásul egy iskolázatlan senki, megjárta a ranglétrát és így lett belőle menedzser, akkor ne nekem pofázzon már.🤡 Egyébként velem nem bír ígyse, mert ha nem akarok szünetre menni, akkor csak elbújok a wc-ben, hogy ne legyek szem előtt, aztán később kiveszem a szünetem, ahogy azt én elterveztem.

Mondjak fel, vagy mit lehet kezdeni ilyen helyzetben?

2023. ápr. 8. 12:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Kérdező mikor lesz meg a mestered? Majd utana fél evvel rákérdeznék mennyire b@szott pofán a valóság :D
2023. máj. 24. 14:49
 32/36 A kérdező kommentje:

#31 így legyen! Július végén lesz meg, ha minden terv szerint halad.

(Itt nyár végig tart az egyetem, mielőtt valaki ebbe is belekötne.)

2023. máj. 24. 18:27
 33/36 anonim ***** válasza:
52%

Te amúgy komolyan azt hiszed, hogy a mestered az ér valamit? De most komolyan. Írd már le nekem mire számítasz.

Csak mert a munkáltatók 95%-a leszarja, hogy van-e mestered vagy nincs. Illetve senki nem fog azért többet fizetni, mert neked van egy mesterdiplomád. Ezt remélem tudod.

Nincs ilyen. Van egy pozíció hirdetve. Vagy felvesznek, vagy nem. Nincs ilyen, hogy azt mondják, hogy basszus de jólenne ha lenne mester diplomád! De így egy sima bsc-vel sajnos nem tudunk alkalmazni. NINCS ILYEN! :D

Olyan sincs hogy húú magának mestere van? Jöjjön ide 2 szer nagyobb fizetésért. JAaaa magának mestere van? Maga akkor egyből vezetőként kezd nálunk.

A világon mindenki leszarja a mesterdiplomát. Arra jó, hogy az önéletrajzodba bele tudod írni. Egy 3 éves tapasztalak sokkal többet ér például mint a mesterdiploma amire itt vered magad.

Mint korábban írtam már, nekem "csak" Bsc-m van. Vannak a ranglétrán alattam többen is akinek van mesterdiplomája. Dejó. Mire megy vele? Semmire. A cégnél dolgozó vezetőknek tudtommal egyiknek sincs mester diplomája. Szóval szerintem felejtsd el, hogy a te mester diplomád az majd olyan kapukat nyit meg előtted, amit Bsc-vel nem érnél el.

2023. máj. 24. 21:51
 34/36 anonim ***** válasza:
Mármint a cégnél, ahol dolgozom* És nem kettő vezető van....
2023. máj. 24. 21:52
 35/36 A kérdező kommentje:
#33 ekkora f.szságot is rég olvastam. Nem kellett volna leírni, hogy csak BSc-d van, kitaláltam az írásodból. Továbbá a mesterdiploma megléte hol zárja ki a többéves szakmai tapasztalatot? Csak mert jössz azzal, hogy 3 év tapasztalat többet ér, mint egy mesterdiploma megléte. Elmondom, hogy nekem mindkettő van/lesz, szóval sokkal jobb helyzetből indulok, mint a legtöbb velem egykorú egyetemet végzett ember. Magyarországon lehet nem számít annyit a mesterdiploma, de az én szakmámban, valamint itt kint nagyon is sokat ér. Hadd tudjam már jobban majdnem 6 év kintlét után, hogy mi merre hány méter.:D ráadásul úgy, hogy gyakornokként évek óta a szakmában dolgozom. Viccesek vagytok nagy megmondó emberek.
2023. máj. 25. 21:35
 36/36 anonim ***** válasza:
52%

Jaja, tipikus Bsc módon fogalmaztam :D Hogy az ilyen nagyon okos, nagyon magas rangú Msc-sek mint te ne értsék. (Ezt te sem gondolod komolyan).

Te leszólod az írásom, mert Bsc-s. Ember. Vécében bújkálsz a főnököd elől :D

Te tipikusan az az ember vagy, aki lenéz mindenkit akinek nincs diplomája. És most jól kiírtad magadból a frusztrációd, hogy mindenkinél okosabb egyetemista létedre egy valszeg diploma nélküli ember ugráltat külföldön aprópénzért. Én sem örülnék neki :D.

Gyakornokként évek óta a szakmában dolgozol. Nagyon jól mehet, ha mellette ruhát kell hajtogatnod. Hajrá Msc!

2023. nov. 28. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!