Egy nyomorult a menedzserem, hogyan tovább?
Egyetemista diákként melózom egy ruhaboltban, de a közvetlen felettesem egy idióta, fapofájú vadbarom. Vele nem lehet szót érteni, csak az a jó, amit ő mond, csak úgy lehet mindent csinálni, ahogy elvárja, ellentmondást nem tűr. Ha azt mondja, hogy most menjek szünetre, de én még nem szeretnék mert egyáltalán nem vagyok fáradt, akkor is kötelező elmenni, mert ő azt mondta. Hiába próbálok vele egyezkedni, hogy hadd menjek pl 1 óra múlva, neeem azt nem lehet, most rögtön menjek. Gyűlölöm amikor megmondják nekem, hogy mit csináljak, főleg ha valaki ilyen szinten belepofázik mindenbe. Ráadásul egy iskolázatlan senki, megjárta a ranglétrát és így lett belőle menedzser, akkor ne nekem pofázzon már.🤡 Egyébként velem nem bír ígyse, mert ha nem akarok szünetre menni, akkor csak elbújok a wc-ben, hogy ne legyek szem előtt, aztán később kiveszem a szünetem, ahogy azt én elterveztem.
Mondjak fel, vagy mit lehet kezdeni ilyen helyzetben?
#20 19-es vagyok. Azert vagy senki, mert a munkáltatódnak csak munkaerő vagy, semmi több. Egy gépet lát benned aki elvégzi a feladatot amit mondanak neki. Ilyen szempontból én is egy senki vagyok, meg nagyon sokan mások is. A bankban is ugyan ez a helyzet, csak a hozzád hasonlóak miatt úgy tesznek mintha nem lenne, mert jobban érzed magad miatta. Ugyan azt csinálják ott is, csak máshogy fogalmaznak.
A véleményemet meg azért írtam mert kérdezted :D Nekem nem számít ha leszarod, de én a kritikán is elgondolkodok, még ha nem is értek vele egyet.
Aztarohadtéletbe :D. Most szólok hozzá előszőr, de öregapám amit te itt leművelsz...
Akkor összegzem, mi az a marha sok amit te eddig letettél az asztalra. Elvégeztél valami közgáz Bsc-t, amivel gyakorlatra (!!!) úgy tudtál elhelyezkedni egy Bankban, hogy bármennyire is szégyelled, de Ausztriában hajtogatsz ruhát, hogy ne halj éhen.
És erre akkora arcod van öregem, mint a bazilikaajtó. Te aztán annyit keresel kinnt egy nap alatt, mint más egy hét alatt. Te aztán mindent marha jól tudsz. Téged aztán senki ne ugráltasson, senki ne mondja meg mit csinálj, hiszen te diplomás ember vagy.
B@zdmeg ezt a fellengzős, lenéző beképzelt dumát amit itt lenyomsz :D. Meghallanálak élőben, biztosisten szádbalépnék hogy kicsit visszavegyél az arcodból.
Had ne szopkorásszunk körbe, mer letettél egy Bsc-t és elmentél egy Bankba gyakornokként gondolom bruttó 140 ezerért.
És a menedzsereded szidod a boltban, aki szerinted nem tett le semmit az asztalra. Valszeg többet keres mint te a 2 melóddal együtt. De nyugtasd magad, hogy mennyivel értékesebb vagy mint ő. Mert neked diplomád van. Neked papírod van róla hogy okos vagy.
Erős frusztrciót vélek felfedezni benned, hogy diplomás létedre ruhát kell hajtogatnod.
Gondolom aszitted te leszel majd a Jordan Belfort, aztán rájöttél, hogy szart se fizetnek a végzettségedért? :D
Zárásként annyit leírnék, nekem is van diplomám. Egykét évvel mondjuk idősebb vagyok mint te. Én is "végig jártam a ranglétrát". Hogy reagáljak az ugatós "egy nap alatt többet keresek kinnt mint egy hét alatt" okoskodásodra. Én meg egy hónapban többet keresek ITTHON mint te kinnt keresNÉL teljes munkaidőben.
5 mérnöknek vagyok a közvetlen vezetője (plusz további 4-nek a szakmai). Szóval nem, nem ruhát hajtógató emberekért felelek. Értelmes, minőségi emberekkel dolgozom együtt, akiknek szintén diplomája van. Valakinek nem is egy. De te hozzájuk képest ilyen hozzáállással sehol nem vagy.
Ez a hozzáállás amit te produkálsz, egy tanulatlan, gyerekes, fölényeskedő embert jellemez. De vered itt magad a diplomádra. Viselkedj is úgy, mint aki járt egyetemre.
Isten óvjon meg téged bármilyen vezetőtől és menedzsertől.
24-es vagyok.
Cuki, hogy azt hiszed, hogyha meglesz a mester diplomád akkor te talicskával fogod hazahordani a pénzt :D.
Innen látszik, hogy mennyire nincs élettapasztalatod és mennyire az élet elején jársz.
Egyik hely sem diploma után fizet, csak mondom. Mindenki magasról leszarja a mester diplomád. Önéletrajzban van, oké. Egész hamar átsiklik felette az, aki interjúztat. Miből gondolom? Amikor én mérnököket interjúztatok (nem ruha hajtogatókat), engem rohadtul nem érdekel milyen diplomát szerzett, vagy nem szerzett. Nem attól lesz valaki jó a szakmájában, hogy van e róla papírja, vagy nincs.
#29 hihető, igen.🥱
Majd erre a témára visszatérünk hamarosan, amikor a mesterdiploma a zsebemben lesz és ehhez mérten el is tudok helyezkedni. Addig felesleges ezen vitatkozni, hogy mi lesz, hogy lesz, főleg hogy a véleményed semennyire sem mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!