Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy nyomorult a menedzserem,...

Egy nyomorult a menedzserem, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Egyetemista diákként melózom egy ruhaboltban, de a közvetlen felettesem egy idióta, fapofájú vadbarom. Vele nem lehet szót érteni, csak az a jó, amit ő mond, csak úgy lehet mindent csinálni, ahogy elvárja, ellentmondást nem tűr. Ha azt mondja, hogy most menjek szünetre, de én még nem szeretnék mert egyáltalán nem vagyok fáradt, akkor is kötelező elmenni, mert ő azt mondta. Hiába próbálok vele egyezkedni, hogy hadd menjek pl 1 óra múlva, neeem azt nem lehet, most rögtön menjek. Gyűlölöm amikor megmondják nekem, hogy mit csináljak, főleg ha valaki ilyen szinten belepofázik mindenbe. Ráadásul egy iskolázatlan senki, megjárta a ranglétrát és így lett belőle menedzser, akkor ne nekem pofázzon már.🤡 Egyébként velem nem bír ígyse, mert ha nem akarok szünetre menni, akkor csak elbújok a wc-ben, hogy ne legyek szem előtt, aztán később kiveszem a szünetem, ahogy azt én elterveztem.

Mondjak fel, vagy mit lehet kezdeni ilyen helyzetben?

2023. ápr. 8. 12:53
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
#10 egyáltalán nem csak ennyit. Van már egy bachelor diplomám, most a mesterképzést csinálom. Gyakornokként dolgozom hétköznapokon egy bankban (ahol nem mellesleg senki se parancsolgat, esetleg megkérnek dolgokra), a ruhaboltban csak mellékes jövedelemszerzés céljából robotolok hétvégente. A menedzsernek meg jó, ha megvan az érettségije, és akkor előtte kell leborulni?
2023. ápr. 9. 07:51
 12/36 anonim ***** válasza:
Mindegy mit tettél, mit nem, ő képes volt a ranglétrán feljebb kerülni mint te. Ha nem hódolsz be neki akkor egész egyszerűen kirúg. Itt egyedül ő tud neked gondot okozni, fordítva ez nem igaz.
2023. ápr. 9. 07:55
 13/36 anonim ***** válasza:
70%

"A menedzsernek meg jó, ha megvan az érettségije, és akkor előtte kell leborulni?"

. Ő egy menedzser, Te meg fillérekért ruhákat hajtogatsz, és a WC-ben bujkálsz előle.

2023. ápr. 9. 08:22
 14/36 Micimacko67 ***** válasza:
70%
Tudod kérdező, az hogy van egy diplomád...a kutyát sem érdekli! A mai friss diplomások egy jelentős részére még egy kutya sétáltatását sem lehet rábízni! Arc nagy, tudás, tapasztalat szinte nulla! Mit tudsz te pl a kereskedelemről? Hétvègente beesel oda és te próbálod megszabni a munkamenetet? Van ehhez képzettséged, tapasztalatod, gyakorlatod?
2023. ápr. 9. 08:49
 15/36 A kérdező kommentje:

#13 nem fillérekért, mivel külföld.🤫 1 hétvégi nap alatt többet megkeresek, mint te egy hét alatt, szóval ezt a fölényeskedő stílust jegeljük.

#14 semmit nem tudok a kereskedelemről, mivel nem ezt tanultam, úgyhogy nem is kell tudnom. Nekem annyi elég lenne, hogy ne csicskáztasson egy tanulatlan vadbarom.

2023. ápr. 9. 09:02
 16/36 Micimacko67 ***** válasza:
70%
Mióta csixskáztatás az ha egy munkahelyen a munkahelyi vezetőd utasítást ad neked? A kereskedelemben te egy tanulatlan suttyó vagy, tehát nem értem a hőzöngésedet! Te mondtad, hogy nem értesz hozzá!
2023. ápr. 9. 09:06
 17/36 A kérdező kommentje:
#16 ha nem érted, akkor fussál neki a kérdésnek még egyszer, vagy inkább kétszer. Te pl mit is tudsz a pénzügy és számvitelről? Ja, hogy semmit, akkor egy tanulatlan suttyó vagy. A személyeskedést meg fogd rövidre, mert nem hatsz meg vele.
2023. ápr. 9. 09:10
 18/36 Micimacko67 ***** válasza:
52%

Pici pofa, a személykedést pont te kezted már a kérdéseddel!

Na figyu...az, hogy te pénzügy, szàmvitel terúleten egy zseni vagy az egy dolog! Ettől függetlenül a kereskedelem területén igen is dupla nulla tudásod! Ellentétben veled én nem okoskodom bele olyan szakterületre amihez nem értek! Te viszont pont ezt teszed...kritizálod a főnökódet holott fogalmad sincs a munkaszervezésről...

2023. ápr. 9. 09:17
 19/36 anonim ***** válasza:
56%

Mondjuk én nem abban mérem egy ember értekét hogy mennyit tanult, ez eléggé proli felfogás :D

De azért hogy a te "magas szintű" intelligenciáddal is megértsd, lefordítom a "tanulatlan suttyó" 16-os válaszát: alkalmazott vagy, egy senki. Úgy csicskáztat a főnököd ahogy akar, és ezellen nem tehetsz semmit, mert lóf@szt nem érdekel a te kis lelki világod. Szóval ha nagyon nem tetszik lepattansz, ha meg kicsit nem tetszik sírsz tovább mint valami 5 éves akinek elvették a játékát.

2023. ápr. 9. 09:19
 20/36 A kérdező kommentje:

#18 hol személyeskedtem veled? Lehet bemásolni.

#19 te lehet egy senki vagy, de én biztos, hogy nem.:D Érdekes, a bankban megbecsülnek, vajon miért? Ja, mert hogy ott tanult emberek vannak és tudják, hogy kell a másikkal normális módon viselkedni? A véleményed meg köszönöm, csak éppen leszarom.😘

2023. ápr. 9. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!