Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egyáltalán jelentkezik bárki...

Egyáltalán jelentkezik bárki is az így meghirdetett diákmunkákra..? Mi a koncepció az ilyen hirdetéseknél..?

Figyelt kérdés
Amikor így látom az álláshirdetést, hogy heti 40 óra teljesítése kötelező, csak hétköznap, és csak nappalis diákokat keresnek, és telibe olyan időpont van megadva, ami lehetetlen, hogy ne érintené egy nappalis diák órarendjét.
2023. ápr. 1. 17:55
1 2
 11/12 Kései Sirató ***** válasza:
Volt olyan félévem, amikor két tanárom annyira béna volt, hogy az egyik a könyvet olvasta fel, a másik meg folyamatosan mellébeszélt, ezekre az órákra semmi értelme nem volt bejárni. Pénteki napokon soha nincs nálunk óra, mert olyankor az egész nap a levelezős diákoké, így én minden pénteken 10 órát dolgoztam, a másik 20 órát a többi napon dolgoztam le, olyankor pl. mindig dolgoztam, amikor ez a 2 gyenge tanár tartott órát, viszont nekem csak heti 30 órás állásom volt.
nov. 21. 09:35
 12/12 A kérdező kommentje:

#10 Hiába keresek, ha olyan hirdetéseket találok tömegével, ami vagy ez a szürreálisan magas óraszám csak hétköznapra nappalisolnak, vagy munkaidő olyankor, amikor órája van egy átlag nappalisnak, vagy szakspecifikus, de nem olyan szakon vagyok, vagy olyan nyelvtudást várnak, ami nekem nincs. (Én csak angolul beszélek)

Ahol meg nem ez van, sorozatosan belefutok abba, hogy jelentkezek, aztán soha nem jeleznek vissza....

#11 Nálam az a baj, hogy a béna-hangosolvasós tanárok többsége gyakorlati órán van, nem előadáson. Tehát be kell járni, mert vagyunk max 12-en az órán, látja, és vagy ismer mindenkit név szerint, vagy felolvasással ellenőrzi, hogy tényleg csak annak került-e a neve a papírra, akik ott vannak.

nov. 23. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!