Új vezetőnek egy cégnél nem illenék felvázolni a koncepcióját, terveit, célkitűzéseit, rövid és hosszú távú elérendő céljait?
Beül a székébe a régi főnök helyett és ennyi.
Nem kéne elmondania hogy ő az új főnök mit fog JOBBAN másképp csinálni mint a régi?
Ugyanúgy nem csinálhatja mert a régi épp azért tettét lapátra mert úgy csinálta a dolgokat, ahogy.
"Nem is értem miért nem vagy még te a vezető."
ennél a cégnél? legyen a halál.
" jobban fog fonokoskodni."
A most lapátra tett is ezt mondta jobb lesz mint az elődje. Hát nem jobb lett de még olyan se.
"ahol Jauzsi a sorról megmondja"
Itt nincs "sor" ez egy könyvelőcég.
Hát pedig nekem az alkalmazottnak kell csak igazán tudni a terveket-mert ha nem tudom, akkor végrehajtani se tudom nemdebár?
Vállalatmenedzsmentből anno az egyetemen azt tanultam, hogy a legutolsó dolgozónak is evidensen ismerni kell a célokat és terveket-hát ha nem ismeri hogy várhatjuk el tőle hogy megvalósításán munkálkodjon?
Márpedig ha csak "odafönt" vannak nagy tervek de "odalent" nincsenek--akkor NINCSENEK tervek.
ezt evidens.
Kerdezo.
Szerintem itt felreertjuk egymast.
A jobb fonokoskodes nem egyenlo jobb vezetessel nalam. Inkabb az ellenkezo irany.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!