Akik dolgoznak de keveset keresnek azokat nem zavarja hogy semmire se elég a pénzük?
Elég sokan keresnek nettó 250 ezer alatt.
Egy ilyen iszonyatosan drága országban, és egyre drágább lesz szerintem nem sokat érnek az alacsonyabb fizetések.
Szerintem az lenne a normális ha valaki dolgozik az azért dolgozik hogy mindene meg legyen és ne nélkülözzön.
"kell tanulni amiről tudod hogy keresett:) "
Ja értem világos. A Cisco CCNA és MA az keresett? HM?
"múgy a cisco ccna az hol van az okj képzések között,“
Hol állítottam én hogy benne van? Beidézed hol írtam én ezt? Várom!
"Én pont ezen logika alapján összekaptam a pénzt az időt és a „seggemet“ és letettem 4 azaz NÉGY OKJ-s 54-es sorszámú vagyis emelt szakképzést... és mire mentem vele? HOva kellek velük? Sehova." -ezt mondtadpedig akkor így lenne a helyes:
"Én pont ezen logika alapján összekaptam a pénzt az időt és a „seggemet“ és letettem 4 azaz NÉGY OKJ-s 54-es sorszámú vagyis emelt szakképzést... meg még egy cisco ccna-t is meg még egy Ma-t is (jelentsen ez bármit is) és mire mentem vele? HOva kellek velük? Sehova."
A cisco CCNA ha épp tudni akarod, az egyik OKJ-s hálózati infós képzés ráépülése volt, és a cisco X modulját egy az egyben kiváltotta az OKJ X modulja... magyarul rövidebb volt a képzés.
HA ÉPP TUDNI AKAROD.
vagyis ha úgy tetszik, van 4 OKJ + 1 cisco ráépülő + egy másik erre épülő cisco...
és az egész együtt mit ér? még annyit se mint a papír amire nyomták a biziket... befűteni lehet velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!