Dohányboltba nagyon nehéz úgy dolgozni ha nem ismerem a cigiket? Sose dohanyoztam
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:23
1/9 anonim válasza:
Gondolom eleinte igen, de erre van a betanulási idő. Amúgy meg a dohányosok sem ismerik a cigiket, mert a legtöbb ember egyfélét vesz mindig, nem össze-vissza váltogatja őket.
2/9 anonim válasza:
Majd beletanulsz. Nézegesd képeken, melyik milyen.
Nem ciki kérdezni sem, ha jön egy vevő, megmondod hogy új vagy és nem tudod hol van melyik az, aki dohányzik az úgyis tudja, hol van a kedvenc cigije a polcon.
3/9 anonim válasza:
Italboltban sem alkeszok dolgoznak,szóval nem ezen múlik. Amit tudnod kell pár hét alatt megtanulod.
4/9 anonim válasza:
Belejössz. Csak legyél flegma, mert ha bemegyek és kedvesen szólnak hozzám, úgy meglepődök hogy kiszaladok.
5/9 A kérdező kommentje:
4 évig voltam pultos más helyen sose voltam flegma ezzel nemlesz baj😂
tegnapelőtt 14:53
6/9 anonim válasza:
Nem kell ahhoz ismerned a termékeket, elég, ha tudod, hol van.
7/9 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy többségében pont ilyen emberek dolgoznak ott. Sőt, mintha magát a munkát is kötelező lenne utálni.
8/9 anonim válasza:
A legtöbb bolti eladói munka így kezdődik. Meg kell ismerkedni a termékválasztékkal.
9/9 anonim válasza:
Emberek többségének van egy kedvence és mindig azt veszi.
Van aki egyből kiszúrja és rámutat de nyugodtan meg is lehet kérdezni arra gondoltunk-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!