Korrekt döntés részemről mindennemű párkeresési szándéktól távol tartok magam, mert nem keresek jól és egy ilyen ember ne akarjon párt magának? Mert „mire fel“?
Szarul keresek, noha diplomás vagyok és ez így még rosszabbá teszi a helyzetemet. Mert ha 8 elemivel szart keresnék az egy dolog, na de diplomával bőven nettó 200 alatt keresni másik szitu.
És úgy gondolom, egy ilyen ember ne akarjon magának párt. Aki ennyire képes csak mint én annak nincs joga senkihez.
Ez egy nagyon korrekt hozzáállás részemről?
22-es vagyok, már válaszoltam de látom nem sikerült elolvasni, beírom újra:
Oké már megírtuk többen hogy jó döntést hoztál:), ne vitatkozz azokkal akik nem értették a kérdést, mi megértettük és üdvözöljük a döntésed. annyivel még kiegészíteném, hogy szerintem ne is beszélgess nőkkel úgy lesz a legjobb.
"hogy szerintem ne is beszélgess nőkkel úgy lesz a legjobb."
BeszélGETNI nem is szoktam velük, de beszÉLNI igen. Munkámból adódóan.
" Nőként anyagiak tekintetében felelős hozzáállást várok: rendes, stabil munkahelyet és a fizetéshez igazodó igényeket, ne legyen eladósodva, káros szenvedélyektől mentes legyen, stb. A kinézet, ruházat nem sokat számít, legyen tiszta."
Na ez rám 1:1ben igaz.... és így se kellek a kutyának se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!