Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez megalázó szituáció volt,...

Ez megalázó szituáció volt, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Tehát a munkahelyen ahol dolgozom egy új kollégát kellet betanítanom, és nekem alapból gyenge és csendes személyiségem van, és 3 főnök beszélgetett az új emberrel (az egyik nem ismer engem), és az új kolléga egy kicsit meg volt szeppenve és azt mondták nekik hogy "ugye milyen félelmetes?" rám értették (mivel pont hogy semennyire sem vagyok félelmetes, hanem szimpatikus, kedves külsejű), és az egyik főnök, aki nem ismer engem, az olyan gúnyosan röhögött az egészen (egy nálam sokkal fiatalabb gyerek).

Ez megalázó volt vagy én reagálom túl az egészet?

2023. márc. 19. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látom megalazónak. Az egy dolog, hogy csendes vagy, én is és még visszahúzódó is, de a viccet attól még értem.
2023. márc. 19. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem, akkor megnyugodtam, köszi
2023. márc. 19. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a helyzetet én is félre érteném szerintem, de szerintem nem gunyolódás, valószínű szarkazmus lehetett nem megbántani akartak vele csak oldani az új kollégában lévő feszültséget.
2023. márc. 19. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
te reagálod túl
2023. márc. 19. 18:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2023. márc. 19. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!