Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy kell kezelni azokat a...

Hogy kell kezelni azokat a szituációkat, amikor társaságba vagyunk és a párunk megaláz?

Figyelt kérdés

Nyilván nem a földbe tiprós alázásra gondolok, hanem amikor viccelődünk, jópofizunk és okkal, ok nélkül kiparodizáljuk a párunkat.

Nyilván nem mindig elég egy "fejezd be" pillantás.

2020. jún. 21. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Kényszeredetten mosolyogsz, aztán otthon fagyos nyugalommal (hatásosabb a kiabálásnál) elmondod neki a véleményedet. "Na ide figyelj, ha még egyszer..." stb. utána aznap mosolyszünet.
2020. jún. 21. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Úgy, hogy amikor legközelebb találkoztok, akkor elmondod, hogy amit csinál (példákkal illusztrálva), az nagyon rosszul esik, megalázónak érzed.
2020. jún. 21. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Ezek nem jók.

Mert legközelebb ugyanezt fogja csinálni.

Egy ütőset szólj be neki, mindenki előtt.

Emlékszel amikor almodbam bekakáltal?

Vagy éjjel olyan lett a lepedő tőled?

És egy angyali mosoly...

2020. jún. 21. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

milyen párkapcsolat az ahol a másik személy megaláz? Persze mi is mondunk ciki sztorikat egymásról párommal, de ismerjük egymást annyira, hogy tudjuk, hogy mit szabad.

Az exem engem is szándékosan alázott meg. Pl volt, hogy autós fesztiválon voltunk, ott valami csávó mutogatta nekünk a kocsikat. És így tök lazán elkezdte mesélni az exem, hogy ilyen kocsiba mennyi csajt dugott meg, meg hogyan, meg mekkora kan volt.

Meg volt h nem akartam átmenni hülye vacsikra az idegesítő szüleihez, mert tőlük mindig előjön a pánikrohamom. És mondtam, h mondja azt, hogy beteg vagyok vagy akármi hasonlót.

De nem ő inkább elmondta az igazat nekik, pedig kértem hogy ne.

És direkt azért mondta, hogy rosszul érezzem magam, nem véletlen az exem már :D

2020. jún. 21. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Kezdésképp tudni kell párt választani.
2020. jún. 21. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi mikor elmentünk horgasz ottalvos satorozni a cimbikkel par ital utan exem rajtam kezdett poenkodni meg élcelödni. A haverok meg röhögtek is rajtam.

Igy ott akkor en azt csinaltam hirtelen, hogy amikor megszolalt lefenykepeztem vakuval. Igy egy pillanatra csend lett.

Aztan ahogy megint megszolalt s akart gunyosan röhögni, lejàratni, megint lefotoztam.

Ahànyszor probalkozott, annyiszor vakuztam.

Megzavarta.

Aztan en kezdtem rajta röhögni.

Aztan alvàs alatt otthagytam. Elindultam gyalog, vmi pusztàn keresztül autóutat keresve, hogy stoppoljak. Àtmentem termeszetjaro turàzoba csupa sar lettem csodàsan néztem ki, és végre egy autout, neki àlltam stoppolni. Erre jött a baratom hirtelen pokrocba tekeredve felöltözes helyett kocsival. Kiszallt es probalt békülgetni de olyan szöveggel inditva, hogy amikor felebredt es latta hogy nem vagyok, akkor kezdett agyalni, hogy talan biztos nem stimmelt az elözö napvmit nagyon elcseszhetett. Mosta a fejem az autout mellett en nyakig sàosan ö meg pokrocban a helyzet is tiszta vicces volt inkabb minthogy komolyan lehetett volna balhézni. Aztan gyere szàllj be.

Mivel kenyszerhelyzetben voltam, igy elfogadtam azt hogy elvisz .

Otthon meg mostam a fejét hogy nem tünik neki fel hogy senki nem beszèli ki a sajàt pàrjàt es plane senki nem alàzza le mindenki elött csak ö engem? Es hogy nem tünik fel hogy ö szorakoztatja a haverokat, es ö a tàrsasàg bohoca?

Ez kb 2 honap mulva ért meg csak benne de csak annyi hogy tenyleg olyan mintha mindig töle vàrnàk azt hogy legyen min röhögni ö a mozgatorugo a bohoc. Szoval még ekkor sem ismerte azt el hogy nem a sajàt pàrjàt kellene lealàzni -ez utobbi neki nem volt lènyeg jozanul sem.

Maskor mikor egy csaj elött ugy akart bevàgodni, hogy szintugy rajtam poenkodik, csak elkértem a kulcsot, hogy en megyek fel, maradjatok beszelgetni nyugodtan, majd jössz. Egyszerüen csak nem akartam asszisztàlni ehhez.

De a csaladjaban is kibeszélt rendszeresen, söt az en csalàdomban is le akart jàratni.

2020. jún. 21. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ott, abban a pillanatban megkérdezni tőle, hogy ezt mire alapozod, miért fontos neked ez, hogy így gondolkodj, cselekedj, viselkedj? Aztán megmondani neki, hogy a véleménye lényegében őt tükrözi.
2020. jún. 21. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:
"Már be is vetted a viagrádat, kicsim?!"
2020. jún. 21. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!