Normális e ha valakit kifúrnak az állásából, csak mert más személyiség mint a többség?
Kulfoldon vagyok, es nem utal senki, egybol elfogadtak, mert tudok viselkedni.
Ellenben a spanyol kollegamat, aki ugyanazt dolgozta mint en, csak elegge hasonlit a kerdezore, 3 honap utan kirugtak. Nem kellett kifurni, maga a vezetosegnek lett elege belole.
66
Nincs igazad. Aki nem illeszkedik a csapatba, az hátráltatja a munkát.
Lehet, hogy az ő hibája (mert olyan kretén, mint te, és ezért utálja mindenki, mint a xart), vagy az is lehet, hogy csak rossz csapatba került, ahol sok a retardált. De arról már csak ő tehet, hogy olyan helyre tud csak elmenni dolgozni, ahol a 8 általánosnál több osztály nem nagyon jellemző.
68. Feljebb megbeszéltük, hogy aki másmilyen személyiségileg mint a többiek, de jól dolgozik az nem feltétlenül hátráltatja a munkát. Vagy szerinted ez olyannyira nem lehet másképp, mint mondjuk nem is tudom, hogy mondjuk a nullával nem lehet osztani?
Szerintem ne vállalj fel egy ilyen szélsőséges gondolkodást, mert csak magadat égeted vele! Bár tudom mennyire énközpontú, érzelmi alapon megy a világ és még akár az ilyen buta hozzáállás is beleférhet, de azért hát na. Itt írásos nyoma is van. :D
69
Nem gondolkodom szélsőségesen.
Csak olyan munkahelyen, ahol 3 embert rúgtak már ki, mert nem lehetett velük együtt dolgozni. Nem, nem a munkájuk miatt, hanem a személyiségük miatt. Sajnállak, ha te se tudsz sehova beilleszkedni, de az ilyeneknek menni kell.
Ha egy ember feszélyezi a többi 10 munkáját, akkor vagy az az egy ember mond fel, vagy a többi 10. Szerinted a cégnek melyik lesz jobb? Egy embert kirúgni, vagy 10-et elveszteni.
Mi legutóbb 5-en mentünk fel az irodába, hogy a csapatvezetővel nem lehet együtt dolgozni, hiába jó a munkája. Kirúgták. Hálistennek. Azóta minden olajozottabban megy. Ezerszer jobb embert találtak a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!