Miért nem tesz ki a gyerekeiről, férjéről képet?
Én magamról is szökőévben egyszer szoktam. 13 éves koromtól 18 éves koromig pl ugyanaz volt a profilképem.
Nem szeretem, ha az emberek sokat tudnak rólam. De alapból Fecebook-om se azért van, hogy az ismerőseim életével foglalkozzak. Van sajátom. De azt se lehet mondani, hogy félek megmutatni magam. Bár kevés a képem, abből 2 rend startból fürdőruhás.
Nekem sincsenek az irodában képek a családomról, több okból.
1. Nem vagyok annyira meghalva a hiányuktól abban a 8 órában, hogy muszáj legyen a képeiket nézegetnem
2. A kollégáim és az ügyfelek se elemezgessék őket, főleg az ügyfeleknek semmi közük hozzájuk.
3. Dekorálni tudok mással is, olyasmit szeretek kitenni, ami nem a családom, hanem én vagyok. Mármint természetesen nem is magamról teszek ki fotókat, hanem mondjuk kiteszek valami dísztárgyat. Az irodában nem anyuka vagyok, szeretek megtartani magamnak részeket az életemből, maradt még saját személyiségem. Imádom a családomat, de ha még a munkahelyem is velük lenne kitapétázva, akkor azért megbolondulnék. A telefonom háttérképe sem a gyerekeim vagy a férjem, hanem egy semleges absztrakt kép, ami tetszik.
Minek kéne idegeneknek mutogatni a privát fotókat?
Ha annyira hiányzik a családod, hogy egy munkanapot nem bírsz ki nélkülük, akkor nézegesd a telefonodon a képeket. Más úgysem kiváncsi a pereputtyodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!