Mi a véleményetek arról, ha valaki magáról nem tesz ki képet az iwiw-re, de a gyerekeiről legalább 20-at?
Úgy van vele, hogy aki ismeri, az kép nélkül is ismeri.:)
A gyerekeire meg gondolom büszke, és szereti őket.
ha már van gyereked,akkor ők az elsők...
ha meg szépek is ráadásul,akkor miért ne lehetne megmutatni? főleg hogy rokonok,ismerősök másképp nem is látnák őket esetleg...
Hát én meg rosszul vagyok tőle,ha valakinél 30 gyerek képet látok csak,ebből 20 ugyanolyan.Én biztosan nem fogok a gyerekemről 100 képet felpakolni,annyira gáz szerintem,elég 2-3 kép is a gyerekről,minek 100??
Egyébként sem tartom követendőnek hogy sokan felpakolják iwiwre életük minden pillanatát.
Ezt olyan gáznak tartom.
Senkinek semmi köze hozzá,hogy milyen a gyerekem mikor fürdik,mikor eszik,mikor alszik,csak sokan azt hiszik attól hogy nekik mindenük a gyerekük,akkor már mindenki elalél tőlük.Hát én egyáltalán nem.
Szia.
Azt, hogyha tényleg csak a gyerekeiről tesz ki képet, nem pártolom, de azért nem is nézem le ezért...
Ha nekem végre lesz gyerekem, biztosan töltögetek majd föl képet Róla, de a profilképem nem a Baba lesz, hanem esetleg velem együtt a Baba...
Aztán lehet, hogy a többi képen csak Ő lesz, de azért 1 képet biztos hagynék magamról, hogy megismerjenek a régi osztálytársak, munkatársak, akik esetleg nem ismerik az újszülött gyereket és ebből nem tudnak beazonosítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!