Mi a véleményetek arról, ha valaki magáról nem tesz ki képet az iwiw-re, de a gyerekeiről legalább 20-at?
Hát aki olyan képeket tesz fel magáról,amik a puruttyán is vannak,az meg is érdemli,ha kikerül,és röhönek rajta.
Egyébként pedig ha már valaki közösségi portálon szerepel,ami azért van hogy ismerősöket keressünk,találjunk,legalább 1 képet illene kirakni,hisz anélkül,vagy a tüdéri babuci képe alapján hogy is lehetne valakit megismerni.
Aki meg midenáron ki akarja tenni a gyereke összes képét,az értelmesebbje külön mappába teszi ezeket,és akit érdekel,megnézi.
Nem szeretné magát mutogatni.
Büszke a gyerekeire.
Szép gyerekei vannak (szebbek mint ő)
Én pl: a keresztgyerekemről és az unokahúgomról tettem fel képeket, de van rólam is. Eleinte nem raktam fel képet magamról, de az meg valahogy igénytelenül nézett ki.
Lehet, hogy olyan a foglalkozása, hogy nem akarja, hogy mindenki felismerje az utcán.
A gyerekei viszont felkerülhetnek az iwiw-re anélkül, hogy ebből probléma lenne.
Mint jómagam?
Én spec. utálom, ha fotóznak. Egyszerűen gyűlölöm, kevéssé vagyok fotogén, hülyén áll a hajam, szörnyű az orrom, ronda kövér vagyok a fényképeken, jobb, ha nem látják mások.
A gyerekek viszont gyönyörűek, ők igen jól sikerültek és kis mázlisták, hogy csak az egyik örökölte az orromat, a másik kettő csak a szememet, az meg nagyszerűen mutat a kis arcukban. Nagyon szívesen dicsekszem velük, és ők a legfontosabbak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!