Mi a véleményetek arról, ha valaki magáról nem tesz ki képet az iwiw-re, de a gyerekeiről legalább 20-at?
"Figyelj már ennek a kérdésnek mi értelme van?De komolyan neked ennyire szánalmas a lelkivilágod és ennyire rövid az agyad hogy csak idáig tud gondolkodni hogy ki mennyi képet tesz fel az iwiw-re,hát komolyan mondom ez nem lehet igaz.Hány éves vagy te?"
Nem kívánok véleményt nyilvánítani, csupán egy megfigyelhető jelenség kapcsán mutatott társadalmi reakciókat szeretném összegyűjteni. Mint láthatod, az emberek véleménye megoszlik a kérdésben, tehát eleve nem egy triviális valami megkérdőjelezéséről van szó.
Ha értelmetlen a kérdés, akkor miért válaszolsz rá?
Hát ezt inkább hagyjuk ,hogy ha szép is a gyerek ,akkor miért ne mutogassa...
Minden szülő szépnek látja a gyerekét,sokan túlságosan is.
Láttam már ilyen aláirásokat is egy kifejezetten csúnya gyerek képeihez,hogy -ugye milyen gyönyörű,meg -világszépe,meg -hát nem csodaszép...
Hát nem.Fújolhatnak az anyukák nyugodtan,nekem is van gyermekem,de iwiwen 3 kép van róla csak,1 rólam,és egy a férjemről,egy pedig egy közös.
Ennyi úgy gondolom elég,hisz nem csak rokonok nézik a képeket,és eszem ágában sincs a gyerekemt "rátukmálni" mindnekire,és nem várom el,hogy mindenki eláluljon tőlük.
Az enyémek,én imádom őket,és ennyi.
Kedves 37% 14:01
Felhívnám a figyelmedet az oldal tetején található mottóra:
"Amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!"
Itt nincsenek tabuk. Ha nincsen véleményed, vagy nem tetszik a kérdés, akkor ugorj egyet. Nem kívánok vitatkozni veled. Köszönöm eddigi hozzászólásaidat.
Az hogy aki vállalja ezt a fajta nyilvánosságot, az tisztelje meg a közösséget azzal, hogy bemutatkozzon legalább egy kép erejéig.
Van egy súlyosan testi fogyatékos ismerősöm, aki tolószékes képpel van fenn. Ő vállalja önmagát, ezáltal mások is elfogadják.
Szerintem aki vállalja a nevét azon a bizonyos közösségi oldalon akkor minimum hogy tesz fel önmagáról egy képet amivel könnyebben betudják azonosítani,akár egy tablóképet vagy bármit hisz a gyereke alapján akármilyen cuki is nem fogják felismerni ennek az oldalnak pont a "felismerés" a lényege.
Ha pedig valaki annyira szereti felpakolgatni a babája képeit akkor én biztos úgy csinálnám hogy nyitnék egy új albumot,"gyerekem" címmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!