Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is érez így kollégákkal...

Más is érez így kollégákkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Én már egy ideje rágódok ezen, hogy miért van.

A hét elején kicsit nehezebben szocializálódok a kollégákkal.

Értsd úgy, hogy jól kijövök velük, de már vasárnap, munka előtt valamiért haragot, dühöt érzek velük kapcsolatban.

De miért?

Miért érzem ezt a fajta utálatot?

Persze eltelik 1-2 nap, eltűnik ez az érzés. Aztán hétvégén, míg otthon vagyok, megint előjön.

Ezt mi a frászért érzem?

2023. márc. 12. 21:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tudom,azt mondtam, hogy a korkülönbségnek nem kéne hátránynak lennie,de lehet jobban éreznéd magad fiatalabb, korban hozzád közelebb álló kollégákkal. 23 évesen szerintem ezt még kifejezetten igényli az ember. :)

Anno huszonévesen diákmunkásként inkább a többi diákhoz csapódtam,mert hasonló élethelyzetben voltunk, hasonló problémák,dolgok foglalkoztattak minket stb. Jól kijöttem az idősebb munkatársakkal is,de a beszélgetéseink során nehezen találtuk meg a közös hangot, inkább csak a munkáról dumáltunk.

Annak idején hogy kerültél erre a munkahelyre? Nem volt más lehetőség? Milyen típusú munka ez? Szerintem ezt nem írtad.

2023. márc. 14. 09:05
 12/12 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy csak most válaszolok.

Vámügyintéző és logisztikai teren dolgozom, a tanult szakmám is ehhez kapcsolódik.

Más lehetőség nem igazán van, csak ha kitanulnék valami mást.

Korban hozzám illő kollégák nem nagyon vannak, ha akadnak, akkor nem ezen az osztályon.

2023. márc. 23. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!