Jó fizetés, jó kapcsolat a főnökkel és kollégákkal, de túl kevés feladat és túl sok szabadidő. Érdemes váltani?
Mennyi megkeseredett ember van, akiknek a karriert illetően egy dolog számít: hogy minél kevesebbet kelljen dolgozni.
Egy rossz munkahely, vagy egy elszúrt életút esetén tényleg ez a lényeg. Hagyjanak békén, minél kevesebbet kelljen azt csinálni, amit utálok.
De ha az ember szeretne valamit elérni, fejlődni a szakmájában, esetleg magasabb szintekre lépni, azt semmittevéssel nem tudja elérni. És sajnos ez elég ritka - főleg idehaza -, de vannak, akik szeretik a munkájukat.
Nem tudom, milyen munkakörben dolgozol, de esetleg a holt időben nem tudnál valami olyasmit csinálni, ami jobban leköt? És/vagy aminek köze van a munkakörödhöz? Vagy tanulni valamit?
Nekem is volt ilyen munkahelyem, borzalmas volt!
Sokkal lassabban telt az idő, mint amikor volt munka, mindennap egy végtelen hosszú kínszenvedés volt. Filmet nézni nem lehetett, olvasni nem lehetett, csak a gép előtt ülni és internetezni.
Oké, az első két órában vegigolvastam az indexet és az nso-t, utána a gyakorikerdeseket, aztán kimentem kávézni, ebédelni, és utána még csak délután 1 volt, de már ötletem sem volt mit csináljak.
Vicces kívül, reggelente gyomorgörccsel mentem dolgozni, nagyon rossz volt, fel is mondtam pár hónap után, azóta van egy normális helyem, nem kell túlórázni, de a 8 órát igenis kitölti a munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!