Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit szólnál, ha a volt főnököd...

Mit szólnál, ha a volt főnököd felhívna és arra kérne, hogy menj vissza hozzájuk dolgozni?

Figyelt kérdés
Multinál dolgoztam 3 évet és bár, tudom miért szidják őket sokan, de én szerettem. A felmondásom oka az volt, hogy területet váltottam és minden igyekezetem ellenére nem sikerült beilleszkednem, nem kedveltek a kollégák. Sokáig éreztem rosszul magam miatta, haragudtam magamra, mert én akartam arra a területre kerülni, de rosszul sült el. Jelenleg egy kis cégnél dolgozom, nem utálom, de nem is szeretem annyira, mint az előző munkahelyemet. Gyakran eszembe jutott mostanában, hogy kár volt ott hagyni a volt munkahelyemet, sose lesz már olyan jó vezetőm, mint akkor (a jelenlegi kritikán aluli) és a csapat is jobb volt. Erre a semmiből felhívott a volt főnököm (arról a területről, amit szerettem) és megkérdezte, hogy van-e esély rá, hogy visszamenjek a csapatába? Az anyagiakat nézve kb.ugyanaz a szint, de ott kicsit rosszabb a beosztás és van kötelező túlóra, ami kicsit visszatart. Ugyanakkor a munka sokkal jobb, változatosabb, a légkör is jobb, mai napig vannak ott barátaim, akikkel tartom a kapcsolatot..szóval sok dolog szól mellette. Az is igazán jól esik, hogy nem nekem kell "visszakönyörögnöm" magam, hanem ők hívnak, miközben én is pont azon agyaltam, hogy de jó lenne visszamenni. Valószínűleg mindent összevetve el fogom fogadni az ajánlatot és örömmel visszamegyek, de kiváncsi lennék ti mit szólnátok egy ilyen híváshoz a volt főnökötöktől?
2023. márc. 9. 08:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

" És rájöttem, a "szar hely" erősen relatív. mert bár a régi hely tényleg egy szar volt, de az új még annál is sokkal szarabb."

Én is ugyanígy jártam. Sok helyen voltak próbálkozásaim és mind még rosszabb volt. Úgyhogy lehet, hogy visszamegyek a régi helyemre, már hívtak.

2023. márc. 10. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!