Kellemetlen dolog felhívni egy ismerőst munkakeresés miatt?
Pár éve kollégák voltunk a munkahelyen, én helyettesként voltam felvéve, ezért lejárt a szerződésem, utána szültem és itthon voltam a babával.
Jó kapcsolatban voltunk, azóta is jókat beszélgetünk, ha találkozunk az utcán, boltban stb. ...
Tudomásomra jutott, hogy meg fog üresedni egy hely a munkahelyünkön és szeretnék visszamenni. Az önéletrajzom már beadtam régen, ha esetleg úgy alakul...
Szerintetek ciki, vagy kellemetlen dolog lenne, ha felhívnám ezt a volt kollégát, hogy megérdeklődjem, keresnek e embert, vagy szóljon pár szót az érdekemben?
Előre is köszönöm a válaszaitokat :)
Nekem ciki lenne, hogy nem tudom magamat képviselni, ha üresedés van valahol. Szóljanak az érdekemben. Tehát ha tudok a munkáról, odamegyek, akár személyesen és majd ott megemlítem, hogy ismerem és nagyon jóban vagyok az egyik ott dolgozóval.
Az meg neki lenne ciki, ha nem válnál be, mert mondjuk sokat beteg a gyerek, stb.
Értem persze a te oldaladat is, meg nekem csak rossz tapasztalatom volt, ha valakit megpróbáltam beajánlani. Így ezt neked kell eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!