Girlll3 kérdése:
Ha munkaidő után pár perccel felhívna egy kolléga munka ügyben, akkor hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Egyszer megcsörgettem, gondolom lementette a számom.... Viszont k... vára nem akarom, hogy munkaidő után hívogassanak.2022. nov. 17. 17:05
1/17 anonim válasza:
Az ELSÖ alkalommal felvenném, megkérdezném, mit akar - ha netán tényleg fontos, akkor segítenék neki -, de közölném vele, hogy munkaidö UTÁN magánember vagyok, máskor ne zavarjon munkaidön kívül
2/17 anonim válasza:
Nem zavarna, de nem szoktak. Haverjaim is egyben.
4/17 anonim válasza:
Felvenném. HA nem indokolt, akkor megmondanám, máskor inkább várja meg vele a legközelebbi munkanapom. De nem nyeltem le vekkert, pár percből ide vagy oda nem csinálok drámát.
5/17 anonim válasza:
Felvenném. Jó a kapcsolatom a kollégáimmal. Olyan munkaügyet ami másnap reggelig nem ér rá, az én szakmámban nem nagyon tudok elképzelni.
6/17 anonim válasza:
látszik hogy nem olyan szar közegben dolgoztok mint pl. egyes gyárak esetén megy, egyik ismerős azért hagyta ott mert a kisfőnöke rendszeresen munkaidőn kívól hívogatta be random hogy jajj most be kéne jönni, most ez-az nem ér rá gyere már be stb. kihasználták hoigy egyedülálló férfiként bármikor elrángathatják, a hivatalos munkaidő meg csak egy papír
7/17 anonim válasza:
egyébként szellemi jellegűnek sem örülne senki azt tippelem, hisz azért végeztél vele hogy aznap már ne azzal foglalkozz
8/17 anonim válasza:
Ha nagyon fontos, és én még nem vagyok messze, akkor elgondolkodnék,
minden más esetben megmondanám, hogy másnap intézzük.
9/17 anonim válasza:
én képes voltam sulis gyakorlaton egy nyáron át kb. kikapcsolva tartani a telóm mert tudtam hogy a főnök be akar majd rángatni a kötelezőn kívül is :D még a dolgozóját is kiküldte személyesen a kapunk elé kiabáltatni és meg benn lapultam, bocsánat dolgom volt, amit kellett letudtam, hát járt az a nyári szünet. nem is bántam meg mai napig, szeptemberben kicsit leszidott mikor újra megjelentem, de inkább minthogy addig is nyerészkedett volna csak rajtam és elrabolja minden szabadidőm
10/17 anonim válasza:
#7:
Márpedig nem mindenki ennyire drámakirálynő, mint te, hidd el. ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!