Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha felhívnak mert jelentkeztem...

Ha felhívnak mert jelentkeztem egy munkára hogy lehet normálisan rákérdezni, hogy a dolgozók milyenek általában(életkorra gondolok)?

Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg nyugodtan, hogy mennyire fiatalos a csapat.
2021. aug. 16. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezed hogy sok fiatal dolgozik ott
2021. aug. 16. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ezt nem illik megkérdezni és nem is feltétlenül tudnak rá válaszolni. Nálunk pl 100 ember dolgozik, de fogalmam sincs, hogy az átlag életkor 28 vagy 35 év e. És senkit nem is érdekel.

Ha nagyon kíváncsi vagy, akkor nézd meg a honlapjukat, lehet, hogy van a kik vagyunk részén dolgozók vagy keress rá linkedinen, az ott dolgozókra és akkor látod, hogy kb milyen életkorúak dolgoznak.

De abban biztos lehetsz, hogy ha esélyes jelölt vagy, akkor beleillesz az ott dolgozók közé. Pl ha csupa 50-60-as ember dolgozik, akkor nem fognak 18-20 éves kollégát keresni. Ha pedig egy fiatalokból álló startupról van szó, azok nem hívnak be, ha 50 éves vagy.

2021. aug. 16. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

"Megkérdezed hogy sok fiatal dolgozik ott"

Semmire nem megy a kérdéssel. Mennyi a sok? Hány éves korig fiatal valaki?

2021. aug. 16. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
3# Tudok olyan munkahelyeket ahol vegyes korosztály van. Ebből nem sokat szűrhetnél le. Azt is hidd el, hogy tudják a korosztályos statisztikájukat.
2021. aug. 16. 16:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez egy kis cég, csak a munkából ítélve szerintem inkább 50 körüliek dolgoznak ott. Voltam olyan helyen ahol kb 120-An voltunk és 22-40ig voltak vegyesen, az jó volt.
2021. aug. 16. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem még burkoltan se kérdezz rá a többi munkatárs korára, nem illik, és elég rossz benyomást keltenél az interjúztatóban - "mekkora idősutáló f...", "ez is csak dumálni járna be dolgozni". Azt meg lehet kérdezni, milyen a légkör, milyen a csapat.
2021. aug. 16. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!