Van/volt olyan kolléganőd, aki olyan pozíciót töltött be, amit általában férfiak szoktak végezni és nagyon jó (volt) benne?
Figyelt kérdés
Milyen munkakör? Mennyire irányítós vagy kakaskodós a csaj?2021. ápr. 17. 09:36
1/6 anonim válasza:
nem tudom a pék férfimunkának számít-e de én ismerek egy nőt aki pék, és nagyon jó benne. nem irányítós vagy kakaskodós, nagyon jó fej, szeretek vele dolgozni
2/6 anonim válasza:
Dolgoztam együtt női gépésszel, jó volt benne. Műszavezető lévén irányítós volt, de semmi kakaskodás
3/6 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, általában a nőknek többet kell biztonyítani, hogy képesek helytállni ilyesféle munkakörökben, hogy elismerjék. De ha ezt sikerül kivívni, akkor viszont nagyon "menők" lesznek.
Én olyat ismerek, aki programozó én sokszor ledöbbenek a megoldásain.
2021. ápr. 17. 11:16
4/6 anonim válasza:
Az egyik futárcégnél van egy csaj pár hónapja, imádom. Nagyon vagány, közben udvarias, nem fél megemelni/behozni a rendelt árut és jól is vezet. Még nőként is elismerem, hogy tényleg ügyes.
5/6 molnarmarcell21 válasza:
Ha ebbe beletartozik a vezetői pozíció is, akkor volt többször és általában rátermettnek bizonyultak.
6/6 anonim válasza:
Targocás vagyok egy szem nő
Van,hogy lekörözök pár férfi kollégát is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!