Kolléganőm kovidos lett, hogy lesz most?
Figyelt kérdés
Kolléganőm hétfő óta nem dolgozik, akkor ment haza, mivel nagyon náthás volt, most engem teszteltek, de negatív vagyok. Ti mérgesek lennétek a helyemben? Lehetek még majd pozitív?2021. márc. 10. 14:24
1/18 anonim válasza:
Dolgozol tovább, mintha mi sem történt volna.
Ha meg a következő tesztnél pozitív vagy, hazamész, és pihi. Nincs értelme mérgesnek lenni rá, bárhol, bárki, bárkitől elkaphatja.
2/18 anonim válasza:
Mondjuk náthásan bemenni nem szép dolog, de a vírus pont ezért tud terjedni, ezer oka lehetett miért nem maradt otthon.
3/18 anonim válasza:
Ne legyél mérges mert bárhol máshol is ellehet kapni
4/18 anonim válasza:
Ezért nem kellene náthásan bemenni dolgozni. Én mérges lennék, igen. Nem hiányzik a karantén, hogy semmit se tudjak elintézni.
5/18 anonim válasza:
Ha meg nem mész be náthásan dolgozni, akkor meg kirúgnak, hogy lógni akarsz minden szarért.
6/18 anonim válasza:
Elvileg 5 nap-1 hét a lappangási idő, azaz ha hétfőn fertőzött, a szerdai teszted még mindenképpen negatív, hacsak nem vagy valami kivétel. Majd a második lesz érdekes.
7/18 anonim válasza:
én ma arra jöttem haza, hogy a tesóm covid+. 10 nap karantén nálunk a céges előírás.
8/18 anonim válasza:
Nálunk majdnem a dolgozók fele pozitív, de nem idegeskedek, én negatív lettem. Ha meg elkapom, amit elég esélyesnek tartok előbb vagy utóbb, akkor pihenek.
9/18 A kérdező kommentje:
És milyen tüneteik vannak?
2021. márc. 11. 13:51
10/18 anonim válasza:
Nálunk tuti covidos az egész család, de az orvos nem erőlteti a tesztet. Így minden nap megyek boltba meg ahova kell. És hányan lehetünk még így az országban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!