Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kolléganőm kovidos lett, hogy...

Kolléganőm kovidos lett, hogy lesz most?

Figyelt kérdés
Kolléganőm hétfő óta nem dolgozik, akkor ment haza, mivel nagyon náthás volt, most engem teszteltek, de negatív vagyok. Ti mérgesek lennétek a helyemben? Lehetek még majd pozitív?
2021. márc. 10. 14:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok, nektek milyen tünteitek vannak?
2021. márc. 17. 10:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem kb egy hónapja kezdődöt. Biztosan tüdőgxulladás volt. Fájt a tüdőm, mélyről jövő szamárköhögés, mélyebb lélegzetnél szúró fájdalom, erős köhögési inger. Másfél hétig láz minden nap, izom fájdalom, étvágytalanság. Egyszer hánytam is. Két különböző adag antibiotikumot szedtem végig. A második fajta mentette meg az életemet. Azt hittem meghalok. Mst apu is benne van már 3 hete. Alig bír meggyógyulni. Kicsit jobban van, de a láz még visszatér minden nap, pedig őis végigszedett kétféle antibiotikumot. Szóltam tegnap a házi orvosnak. Azt mondta, ha ma is belázasodik, rendeli a tesztet. Ma még eddig nem lázasodott be, de este lehet be fog. De én mem kérek neki tesztet, mrt gyógyszert már nem adnak, csak karanténba tennének. Az meg kinek kell?
2021. márc. 17. 10:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Nálunk a kollektíva fele már túl van rajta. Egyinkünket se tesztelték le soha, így aztán szépen dolgoztunk tovább, ha valakinek tünetei lettek, otthon maradt, kért tesztet a háziorvosától, mi meg, akik megúsztuk, megúsztuk.
2021. ápr. 29. 02:25
 14/18 A kérdező kommentje:
13-as, van aki a munkában jöttek elő a tünetei?
2021. ápr. 29. 10:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Bocsi a kései válaszért, volt, igen. Volt, aki annyira szarul lett, hogy nem tudott volna tömegközlekedéssel hazamenni, a családjában nem volt autó, én vittem haza.
2021. jún. 21. 03:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Hú akkor csoda, hogy nem kaptad el :)
2021. jún. 21. 08:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Valószínű elkaptam, csak nem vettem észre :) Kínai oltást kaptam, mikor kijöttek a hírek arról, hogy nem hatékony, elmentem antitest-tesztet csinaltatni. Olyan magas antitest-szamom volt, hogy kiakadt a mero (az elso es a masodik oltas kozt). Doki szerint itt mar lezajlott fertozesbol maradt antitestekre oltottak ra.
2021. júl. 8. 23:30
 18/18 anonim ***** válasza:
A kinai oltas nem okoz ilyen magas antitest szamot, es ebben az a poen, hogy en vagyok a letezo legnagyobb covid-rettego, mivel 1-es tipusu diabetesszel elek, azt gondoltam, ha en elkapom, akkor minimum korhaz, tenyleg nagyon feltem. Nem mentem sehova, futok, de futni is csak ejjel mentem ki, hogy ne talalkozzak emberrel, munkaban gumikesztyu-ffp3 kombo, mivel ugyfelszolgalaton dolgozom. Nyilvan a covidos munkatarsaimat nem loktem el magamtol, ahogy mondtam, hazavittem egyikuket, meg volt akinek bevasaroltam (de azt erintkezesmentesen, megvettem a cuccost, leraktam az ajto ele, becsongettem es elmentem, ok meg atutaltak a penzt blokk alapjan), most annyira hulyenek erzem magam, hogy talalkozhattam volna barkivel, hiszen tunetmentesen ment at rajtam :D
2021. júl. 8. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!