Lehet valamit tenni olyan kolléganővel, aki mindig mindenen drámázik és keveri a kakit?
Pl. odajön mellém, magyaráz valamit munkáról, mondom neki, hogy köszönöm, rendben. Erre később visszahallom másoktól, hogy szerinte én flegmán válaszolgatok neki, és csak úgy odavakkantok szavakat... pedig csak annyi van, hogy a munkára figyelek. Vagy van neki egy saját pohara, amit a többi céges pohár mellett tart, és valaki eldugta a szekrényben véletlenül a többi mögött. Ezen szinte elsírta magát, mert nem találta, mondván biztos ellopta valaki, mert a másik osztályon utálják (nem csak ott). Olyan passzív agresszív dolgai is vannak, hogy pl. direkt éjszakára bekapcsolva hagytam a gépet, hogy dolgozni tudjon, erre ő kérésem ellenére lekapcsolta mondván tűzveszélyes. Nem is lett kész másnapra a várt anyag, amiért persze én lettem a hibás, mert ő konkrétan letagadta, hogy szóltam neki.
Osztályvezetővel nagyon jóban van, vélhetően semmi intim dolog, de ő nem tud a viselkedéséről, hogy megnehezíti csak a dolgokat. Az ő szemébe kisangyal, és a legkompetensebb munkatárs, aki a legjobban szívén viseli a cég sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!