Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az alkalmazottak 99%-ban...

Az alkalmazottak 99%-ban miért a főnöküket szidják mikor általában a saját kollégáik csesznek ki velük?

Figyelt kérdés
sok kolléga fúrja egymást, idegesítik a másikat, nem segítenek egymáson, irigykednek egymásra, sőt sokszor direkt kicsesznek a másikkal. Az ebédlőben amit hallok hogy mindig csak a főnököket szidják, a tulajokat is akiket még életükben nem láttak. Pedig egész korrektek a vezetőim.
2021. jún. 26. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
A főnököt könnyebb szidni, mert ő nincs ott, meg őt eleve külön csapatba sorolják maguktól. Sokan amúgy nem is azért szidják a főnököt, mert rossz, egyszerűen csak a munkahelyi stressz egyik levezető eszközének tartják. Meg amolyan állandó téma amihez mindenki hozzá tud szólni...
2021. jún. 26. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Mert nincs megfizetve a munkaerő.
2021. jún. 26. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk a vezetők hoznak olyan szar döntéseket, amik negatív hatással vannak ránk is, nincs kollégák között szívatás, annál értelmesebb emberek vagyunk, nem valami gyár/raktár, viszont a kollégák közötti konfliktusok is visszavezethetők rossz vezetői döntésekre. Pl pandémia idején ki dolgozhat otthon, kinek kell bejárni ugyanolyan munkakörben.
2021. jún. 26. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ott, ahol pl. a főnök mindent mindenkinél jobban tud, beleszól mások munkájába, értekezleten csak megy a ba..szogatás, nincs egy kedves szava se a dolgozóihoz, mivel állítása szerint a dolgozók soha semmit se csinálnak jól, egyébként pedig minden tökéletesen működik, ott szerintem eléggé jogos, hogy a főnököt szidják.

Amit írtam, azt a saját munkahelyekről írtam.

(A főnök tavaly november közepétől és decemberben súlyos beteg volt, nem tudott jönni dolgozni, de az élet nálunk nem állt meg, mindenki tudta a dolgát és minden tökéletesen ment.)

2021. jún. 27. 05:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk megy vezetők részéről a hazudozás, ígérgetés, felesleges projekteken dolgozunk, ami végül megy a kukába, ezek elvesznek értékes időt a hasznos munkánktól, ami nem úgy halad, ahogy szeretnénk. Egy huszonéves kolléganőmnek most telt be a pohár, hogy a fizetés meg az elvárások és a szakmai fejlődési lehetőség nincs szinkronban, és ő csak annyit fog dolgozni akkor, amennyit meg is fizetnek. Külföldre terveznek menni a párjával. Én már közeledek a 40-hez, nehezebben váltok, egyedül nőként külföldre sem olyan egyszerű tervezni, nem szeretem, amit a vezetők csinálnak, és hogy ugyanilyen munkakaörben vannak sokkal jobb fizetések is, de egyelőre nem tudok máshova továbblépni, és mivel megélek, próbálom úgy szervezni a munkát, hogy legyen idő képeznem magam. Én már egy ideje nem hajtom túl magam, mert tudom, hogy fölösleges, ebből pont ezzel a kollégámmal volt tavaly konfliktus, amikor ő még reménykedett szakmai előrelépésben cégen belül (interjún kamuznak ilyet is).
2021. jún. 27. 09:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert például a főnök hoz döntéseket és írja a beosztást, azt meg nem látja, mi folyik, amikor nincs ott. (Illetve pont a miénk csekkolja a kamerákat, de gondolom, ez nem mindenhol van így.)
2021. jún. 27. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!