Az alkalmazottam hullámokban előfordul h kummog nem szól és furja a másikat.. Lelki gondja lehet? Hogyan kell ezt kezelni.?sajat uzletemben nem szeretném ezt, és kerülgetni sem akarom... Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 00:25
1/11 anonim válasza:
Hívd félre és beszéld meg vele négyszemközt, kérdezz rá konkrétan mi baja. Ha azt mondja semmi akkor vázold neki a te nézőpontod, ajánld fel hogy bármikor szeretne beszélgetni ott vagy, ellenben ha nem tud változtatni a viselkedésén el kell bocsátanod a többi alkalmazott érdekében. Ha viszont kiböki mi a baj legyél megértő és segítőkész
2/11 A kérdező kommentje:
1x már beszéltünk akkor azt mondta a másik alkalmazottst nem tudja elviselni... Őt viszont én nem engedem bántani, a legjobb ember a világon... Es az igazság ő jött legutoljára..
2020. dec. 23. 02:46
3/11 anonim válasza:
Akkor csak az marad, hogy kedvesen megmondod neki, hogy ha ezen nem tud változtatni, akkor neki fel is út le is út, mert te nem hagyhatod, hogy a munkamorált mindez hosszútávon lerontsa.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is így gondoltam. ő is jó munkaero és sajnálom... De egy üzletben nem lehet így viselkedni a vásárlók előtt.. .
2020. dec. 23. 06:49
5/11 anonim válasza:
Semmit sem értesz az emberekhez, alkalmazottakhoz, de üzleted van. Jellemző...
Rugd ki, jön helyette száz másik nem? Valamelyik csak megfelel talán...
6/11 anonim válasza:
Azért aggódik az éjszaka közepén és fordul ide segítségért hogy oltogasd tényleg... Ha nincs is hozzá olyan érzéke mi van akkor. Legalább lelkiismeretesen kikéri mások véleményét hogy jó döntést hozzon.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem úgy van az h jöhet bárki... Manapság nehéz találni olyant egy üzletben akit érdekel is h egyebek valamit.. Es igen, lelkiismeretes vagyok.. Mi a baj velem? Miért nem értek hozzájuk? Mert megbantani sem akarok senkit? 🤔
2020. dec. 24. 01:15
8/11 anonim válasza:
Semmi gond veled, jól csinálod! Remélem hogy minden rendben lesz és sikerül megbeszélni a dolgot. Kellemes ünnepeket!
9/11 A kérdező kommentje:
Hát nem sikerült eddig, mert lebetegedett... Itt a full forgalomban.. Viszont azt hallottam róla h nehéz rossz gyerekkora volt... Az vezethet ide.. Jó lenne ha tudnak segíteni neki,de hogyan? Részleteket nem tudok róla, és még annyit h az élete sem úgy alakult ahogy elképzelte... Elvalt, gyereke drogozott... Es lehet ettől tiszta depi? Olyan mintha 2 ember lenne.. 1x tiszta vidám, 1x meg csak kummog es nem szól...
2020. dec. 24. 07:17
10/11 A kérdező kommentje:
Igen nem értek az emberekhez mert eddig a családon belül dolgoztam... Családi vállalkozás.. 2 alkalmazott volt, de ott nem volt gond... Most sem kellene alkalmazott ha nem lenne 2 kicsi gyerekem és beteg szülők.. Egyébként 1991 óta van az üzlet... Csak a félreértések miatt.. H üzletem van..
2020. dec. 24. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!