Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az alkalmazottam hullámokban...

Az alkalmazottam hullámokban előfordul h kummog nem szól és furja a másikat.. Lelki gondja lehet? Hogyan kell ezt kezelni.?sajat uzletemben nem szeretném ezt, és kerülgetni sem akarom... Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 00:25
1 2
 1/11 anonim válasza:
Hívd félre és beszéld meg vele négyszemközt, kérdezz rá konkrétan mi baja. Ha azt mondja semmi akkor vázold neki a te nézőpontod, ajánld fel hogy bármikor szeretne beszélgetni ott vagy, ellenben ha nem tud változtatni a viselkedésén el kell bocsátanod a többi alkalmazott érdekében. Ha viszont kiböki mi a baj legyél megértő és segítőkész
2020. dec. 23. 01:06
 2/11 A kérdező kommentje:
1x már beszéltünk akkor azt mondta a másik alkalmazottst nem tudja elviselni... Őt viszont én nem engedem bántani, a legjobb ember a világon... Es az igazság ő jött legutoljára..
2020. dec. 23. 02:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor csak az marad, hogy kedvesen megmondod neki, hogy ha ezen nem tud változtatni, akkor neki fel is út le is út, mert te nem hagyhatod, hogy a munkamorált mindez hosszútávon lerontsa.
2020. dec. 23. 05:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is így gondoltam. ő is jó munkaero és sajnálom... De egy üzletben nem lehet így viselkedni a vásárlók előtt.. .
2020. dec. 23. 06:49
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Semmit sem értesz az emberekhez, alkalmazottakhoz, de üzleted van. Jellemző...

Rugd ki, jön helyette száz másik nem? Valamelyik csak megfelel talán...

2020. dec. 23. 14:01
 6/11 anonim válasza:
Azért aggódik az éjszaka közepén és fordul ide segítségért hogy oltogasd tényleg... Ha nincs is hozzá olyan érzéke mi van akkor. Legalább lelkiismeretesen kikéri mások véleményét hogy jó döntést hozzon.
2020. dec. 23. 18:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem úgy van az h jöhet bárki... Manapság nehéz találni olyant egy üzletben akit érdekel is h egyebek valamit.. Es igen, lelkiismeretes vagyok.. Mi a baj velem? Miért nem értek hozzájuk? Mert megbantani sem akarok senkit? 🤔
2020. dec. 24. 01:15
 8/11 anonim válasza:
Semmi gond veled, jól csinálod! Remélem hogy minden rendben lesz és sikerül megbeszélni a dolgot. Kellemes ünnepeket!
2020. dec. 24. 01:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát nem sikerült eddig, mert lebetegedett... Itt a full forgalomban.. Viszont azt hallottam róla h nehéz rossz gyerekkora volt... Az vezethet ide.. Jó lenne ha tudnak segíteni neki,de hogyan? Részleteket nem tudok róla, és még annyit h az élete sem úgy alakult ahogy elképzelte... Elvalt, gyereke drogozott... Es lehet ettől tiszta depi? Olyan mintha 2 ember lenne.. 1x tiszta vidám, 1x meg csak kummog es nem szól...
2020. dec. 24. 07:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen nem értek az emberekhez mert eddig a családon belül dolgoztam... Családi vállalkozás.. 2 alkalmazott volt, de ott nem volt gond... Most sem kellene alkalmazott ha nem lenne 2 kicsi gyerekem és beteg szülők.. Egyébként 1991 óta van az üzlet... Csak a félreértések miatt.. H üzletem van..
2020. dec. 24. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!