Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy valakit jó embernek hittetek de aztán nagyon meglepődtetek, mert egy nagyon gonosz sunyi ember valójában?

Figyelt kérdés

Szerencsére nekem mindig sikerült apróbb jelekből kiszűrnöm az ilyen embereket de be kell valljam, vannak tényleg nagyon jó színészek. Az ilyenek legtöbbször kétszínűek is és kibeszélnek a hátad mögött olyanoknak akikkel te soha sem fogsz beszélni vagy biztosan nem mondja vissza. Szerintem akkor már "jobbak" azok akiken látszik is a valódi énjük.

Ismertetek valaha ilyen embert? Elmesélnétek részletesen?

2020. nov. 12. 16:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Itt a gyakorin csak olyanok vannak, akik másnak adják ki magukat.
2020. nov. 12. 16:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos találkoztam már nem egy ilyen emberrel. Rengetegen aljas ember él, mosollyal az arcán.
2020. nov. 12. 16:43
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Igen, számtalanszor előfordult Noha meglehetősen jó emberismerő, mellette a végtelenségig jóindulatú is vagyok. Mindenkiről a jót feltételezek, míg az ellenkezőjét nem bizonyítja. De erre kis időre, ami hátravan, már nem érdemes megváltozni. :-))
2020. nov. 12. 16:56
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Persze, de egy bizonyos kor felett már 2mp alatt kiszúrod ezeket az embereket.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A két utóbbi partnerem. Egészen mást mutatnak magukról kezdetben, mint amilyenek. Erőszakos kitöréseik vannak, alázzák a másikat, közben az első hónapokban angyalként viselkedtek.
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátom. Néhány hónapig nagyon profin színészkedett, minden elismerésem, megpróbálhatta volna a színészi pályát is. Aztán utána hirtelen rám borította az összes szart, mikor találkozott valaki mással és minden az én hibám lett, mert nem merte először megmondani, hogy végig hazudozott. Kiderült titkolózott az exeiről is, meg hogy ő nem is azt akarja igazából, amit nekem mondott stb. Mondjuk nem lepődtem meg, annyira jól játszott, hogy a családjának is bemutatott, aztán mint kiderült az alma nem esett messze a fájától. Abba a családban is vannak érdekes sztorik...
2020. nov. 12. 17:06
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

Én nem hiszek ebben a jó ember maszlagban. Mindenkinek van szar oldala, akinek nincs az meg hazudik. Mindenki találkozik olyan emberekkel, akik kihozzák belük a kis gonoszságokat pl kibeszélik. Ez azért van, mert így működünk, muszáj kibeszélni néha azt, amit nem tudunk megérteni, vagy mit kezdeni vele. Vagy csak szimplán mindenkinek meg van a szar napja, hogy van elég problémája, és seggfejként viselkedik.

Saját sztorim. Volt egy szitum, hogy még saját magamon is meglepődtem egyszer , általában nem kétszínűsködök, mindenkinek megmondom, ha bajom van vele, és szerintem így lenne az ideális mindig. Viszont egy ismerősöm elkezdett lehúzni, meg féléven át sajnáltatta magát sunyi módokon, meg manipulatívan próbálta felhívni magára a figyelmet. Az egyenes beszéd sem használt vele szemben, hogy megmondtam ezt ne nekem. Természetesen kibeszéltem embereknek ezt a helyzetet, meg elmondtam, hogy mennyire elegem lett, persze olyanoknak, akik nem ismerik annyira ezt a személyt.Már nem tudtam, hogy csak én vagyok gonosz vele (mert nekem is megvannak a magánproblémáim), vagy tényleg nem normális a sráctól ez. Ki is zártam végleg ezt az embert az életemből végleg, főleg mikor kiderült, hogy dependens személy, meg úgy tett, mintha semmi baja nem lenne és normális szociális életet élne.

2020. nov. 12. 17:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. Csak azt akarom mondani, hogy nem célszerű ennyi alapján egyből gonosznak címkézni valakit. Engem pl. hagytak egyik napról a másikra el, amolyan havernők, miközben úgy tűnt semmi baja velem. Lehet kétszínű volt, meg sunyi, de kifejezetten nem érdekelt utána, csak azt nem értettem, hogy miért kell akkor másokkal haverkodni, ha nem szimpi. És mindig mikor ilyet hallok szánalmasnak gondolom az illetőt. Az ilyenek nem érdemlik meg még azt sem, hogy haragudjunk rájuk, szimplán ki kell dobni az emléküket, és tovább élni jó emberként, ezek miatt nem éri meg megkeseredni.
2020. nov. 12. 17:16
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

Alapvetően első körben mindenkit úgy könyvelek el magamban, hogy jó lehet. Aztán, szépen lassan szinte mindenki ezt leépíti és rájövök, hogy nem azok. Egy kezemen megtudom számolni, hogy hány alapvetően jó emberrel találkoztam eddig.

Miquel, amúgy érintettként mesélhetne a dologról. Ő előadja, hogy milyen jó, miközben rendszeresen üti egyik szava a másikat. Most is leírja, hogy ő jó emberismerő, de sokszor csalódott.

2020. nov. 12. 17:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. Ezért szakítottam a párommal. Visszahallottam mástól egy olyan privát dolgot, amit kizárólag csak neki osztottam meg bizalmi alapon.

Onnantól kezdve a bizalom elszállt. A pletykálkodás ezért veszélyes.

2020. nov. 12. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!