A saját rokonaim a halálomat várják? Másoknak is vannak ilyen rokonaik?
Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 12:50
1/7 anonim válasza:
Nem értem, hogy a mai erkölcsi normák mentén haladó emberiségtől képes vagy más megközelítést várni. Ha világ életedben közömbös voltál a rokonságodhoz, ha lépten-nyomon kellemetlenkedtél is mindenkinek, ahogyan csak tudtál, akkor sem normális dolog, hogy más ember halálát kívánjuk. -Teljesen más, ha a sorsára hagyod, - "elengeded", nem törődsz vele, de hogy a halálát kívánni valakinek,... Sajnos én is belefutottam abba, hogy a rokonságom a még élő anyám holmijait elkezdte elkótyavetyélni, - pedig csak a kórházban feküdt és nem volt jól, de nem haldokolt. Még élek, nem bocsátom meg azoknak ezt a cselekedetét, akik még életében "leírták", - az együttérzés szikrája nem volt meg ezekben az "emberekben". Most, hogy már nem él az anyánk, - mert hogy az egyik az említett körből a testvérem, akit az anyánk szült, - éreztetem is velük, hogy más erkölcsi normák mentén, lehetőleg nélkülük, a színjátékuktól mentesen szeretném tovább élni az életemet - még akkor is, ha magányosan fogok felfordulni, mint a büdös bogár, - mert ezek az embereknek a szívességeiből, együttérzéséből köszönöm, nem kérek.
2/7 Girlll3 válasza:
Ennek mi lehet az oka? Ok nélkül senki halálát nem kívánják. Tehát mivel keseríted meg a rokonaid életét?
3/7 A kérdező kommentje:
Megloptak engem. Nem tettem ellenük soha semmit.
2020. szept. 27. 16:41
5/7 A kérdező kommentje:
Lassan 30 leszek
2020. szept. 27. 18:51
6/7 anonim válasza:
Nekem a volt párom szülei várták a halálom.
Érzékeny ember vagyok, zaklattak a suliban, depresszióra hajlamos vagyok.
Arra játszottak egy időben hogy elszakítsanak anyámtól, csak a kisfiúk legyen nekem.
Depresszióba, öngyilkosságba akartak hajszolni.
Amilyen hülyék azt hitték a fiúk örökölne utánam. A házunkban mindent én vettem.
7/7 A kérdező kommentje:
Ez nagyon szomorú. Úgy látom ez általános dolog :/
2020. szept. 28. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!