A szerencsétlen lúzereket megvetik, kiröhögik, megalázzák, és még puncit sem kapnak. A gonoszoktól viszont félnek az emberek, és tisztelik is őket valamennyire. Puncihegyek várják őket.
Melyiknek is jobb akkor lenni? Szerintem egyértelmű.
Nem, a gonosz embereket még jobban megvetik, senki sem akarna egy antiszociális személlyel barátkozni.
2020. okt. 15. 22:44
2/10 anonim válasza:
Hát ha választhatnék hogy gonosz vagy lúzer pasit akarok, akkor inkább szingli lennék 🤷♀️
Senki sem szereti a szélsőségeket.
2020. okt. 15. 22:47
3/10 anonim válasza:
Ne tartsanak egyiknek sem … legyel jo arc, az aztán az igazi puncimagnes.
2020. okt. 15. 22:47
4/10 anonim válasza:
A magabiztos férfiak kapnak puncit,(vagy az irreálisan jól kinézők), a gonoszak és lúzerek nem kapnak semmit.
Mivel ilyen szélsőségesen gondolkodsz te egy gonosz lúzer vagy.
Sajnos a szárazévszakról kiderült, hogy nem az évszak a száraz, hanem a kontinens ahol élsz...
2020. okt. 15. 22:49
5/10 anonim válasza:
Én csak azt nem értem miért ezt a két opciót látod. Vagy lúzer vagy vagy gonosz? És a többi száz emberi tulajdonság? Miért csak ebből a kettőből akarsz választani? Márt csak azt sem értem, hogy ezek nem is ellentéte tulajdonságok. A lúzernek a sikereses a gonosznak meg a jó az ellentéte. Az egyik nem zárja ki a másikat. Rosszul gondolkodsz szerintem, nem jó következtetéseket vonz le.
2020. okt. 15. 22:59
6/10 anonim válasza:
Ha most lúzer vagy és még emellé gonosz is akarsz lenni, akkor biztos lehetsz benne hogy fele annyi csajod sem lesz mint eddig volt. Gonosz lúzert senki nem akar, míg egy kedves lúzer simán találhat nőt.
2020. okt. 15. 23:11
7/10 anonim válasza:
Azért ez nem igaz,akik ezerrel fűzik őket,csak mer olyan genetikájuk van,hogy szép az arcuk,és szimmetrikusabb,stb stb,azok lényegesebben már csak a két szép szemükért mindent megkapnak,még akkor is,ha ezen kívül már csak arra képesek,hogy rosszindulatuak legyenek másokkal,másokat bántsanak,vagy másokat lenézzenek,ez a tipikus stílus...ezek felett szemet hunynak a nők,mer hogy milyen cuki már milyen magas milyen jó haja van egyem meg...
2020. okt. 15. 23:22
8/10 anonim válasza:
Ki szamit gonosznak az eletben? Mert filmekben menok, de a valosagban nem akarnek egy tipikus fogonosz (pl Orban) noje lenni.
2020. okt. 15. 23:25
9/10 anonim válasza:
#5 Mert a többihez hozzá kellene tennie valamit emberileg, az meg nehéz. Változtani az ember életén, hozzáállás lényegesen nehezebb, mint szemétkedni.
"Puncihegyek várják őket.
Amúgy szerintem tök jól haladsz, a másik nem tárgyiasítása már zsigerből megy.
2020. okt. 16. 07:55
10/10 anonim válasza:
Ne legyél gonosz, mert nem lesz attól jobb vagy több barátnőd. Azt hiszed majd hogy egyre rosszabbnak kell lenned. Akármilyen rossz is lennél, nem attól függ, hogy szerencsétlen vagy vagy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!