Marilyn Mansont miért tartják gonosznak, sátánistának, mikor nem az, hanem ateista? Aki Mansont szereti, és hallgatja, az nem lehet keresztény, vagy az már egyből pokolra jut vagy mi van? :DD
Figyelt kérdés
Csak hogy tisztázzuk: Nem náci, és nem is sátánista, csak szereti idegesíteni, akik mindig beszólnak neki ezért azért. A megjelenése olyan, hogy egyeseket zavar, de enélkül ő már nem Manson lenne. Nézz meg néhány interjút tőle, és meglátod hogy nagyon intelligens ember. A zenéje meg fenomenális, egyszerűen egyedi amit csinál.2016. ápr. 5. 21:57
1/5 anonim válasza:
Nagyon sok embernek abból hogy például egy videóklip fekete-fehér, egyből az jön le hogy valami sátánista dolog. Tapasztalatból mondom, a családom is ilyen sajnos. Mansonnak meg azért elég kemény klipjei vannak... egyébként én is hívő vagyok, de nagyon bírom a zenéjét:D
2/5 anonim válasza:
Tudd meg, hogy az átlagember csőlátó. Kigondol magának egy világnézetet, és nem akar azon túl látni. Én nem szeretem Mansont, mert nem jön be a stílusa, de ettől még nem gondolom, hogy a pokolra jut. (Nem is hiszek a pokolban.) Viszont sok bigott hívő úgy van vele, hogy amit nem ismer, az csak rossz lehet.
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, nem ateista. A könyvében pl. azt írja hogy annyira sátánista, amennyire keresztény. LaVey úgy tudom tiszteletbeli sátánistának avatta, de Istenben hisz, csak másként gondolkodik róla mint a keresztények. Egyik szövegében is bent van:
"I never really hated a one true god
but the god of the people I hated"
4/5 világvége1 válasza:
Nem jut pokolra senki azért, mert M.M-t hallgat. Az jut pokolra, aki vétkezik.
5/5 anonim válasza:
Én 8 évig katolikus suliba jártam, ebből legalább 2 évig a tolltartómban volt egy kép az egész bandáról. Senkit sem zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!