A most épülő "nemzeti keresztény korszak" -ba én, mint ateista hogyan férhetek bele?
Figyelt kérdés
Egyébként sokban (de nem mindenben) egyetértve O.V. évértékelő beszédével.2016. febr. 29. 01:08
1/9 anonim válasza:
Nincs keresztény korszak.
Már senkit nem érdekel a vallás.
Még pár évtized és kihalnak,szerencsére...
2/9 anonim válasza:
Ezt a menekülteknek üzente, am vallásszabadság van.
És igen, én nem akarok Kölni szilveszter-t se hasonló zavargásokat, nemi erőszakot....
Ha ezt OV csinálja akkor ő ha a Jobbik akkor ő nem érdekelnek a részletek. Nem akarok iszlám országban élni.
3/9 Koplárovics Béci válasza:
Senki sem fog se lelőni, se templomba, se a keresztvíz alá kényszeríteni, ha ateista vagy.
4/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, mindig nagyban "épül" valami Magyarországon...
5/9 anonim válasza:
Ez csak azon múlik, hogy a sok betegagyú mennyire nyer teret.
6/9 anonim válasza:
Aki megtermeli a pénzt, arra mindig szükség van, korszaktól függetlenül.
7/9 anonim válasza:
nem vallás kérdése hogy beleférsz-e hanem politikai nézeté. ha hívő, vallásgyakorló katolikus/protestáns ellenzéki vagy meg is dögölhetsz, ha fideszes ateista/sátánista/buddhista stb akkor a felsőbbrendű nemzeti társadalom szerves része.
8/9 anonim válasza:
Az előzővel egyetértve kérdezem, ha ta olyan sok mindennel egyetértesz, és mégis félsz, mit szóljanak azok a felelős problémalátók, akik viszont az egészet önimádó hazugságnak tartják. És nem az a problémájuk, a hazugság bűn e vallási értelemben.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek!! - #8-nak válaszolva : Nem vagyok O.V. -fan . Nem szavaztam rájuk soha. Most már ott tartok, hogy az ellenzék egyik pártjára sem fogok szavazni. Az előzőekből az állt össze bennem, hogy nem is megyek el szavazni. Az viszont tagadhatatlan (a sok tagadható mellett - pl. egészségügy helyzete....), hogy most sokkal jobbak a gazdasági mutatók, és 'csak' csökkentették a rezsit (víz, villany, gáz) - ami azért nagyon is nem mindegy. Mindazok ellenére, hogy nem kifejezetten kedvencem a mostani kormány, de nem vágyhatom azt, hogy belebukjanak a kormányzásba, mert azt (is) én fizetem. Nem érdekem, hogy az derüljön ki, hogy sz.r a gazdaság helyzete.
2016. febr. 29. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!