Egyáltalán embereknek lehet nevezni az ilyeneket?
Ezt üzenték a muszlimok a magyaroknak (is):
"Az iszlám egyenlő a békével. A muzulmán vallású emberek ezért békét akarnak az egész világon, de ti, keresztények nem akartok békét. Ne gondoljátok, hogy gyengék vagyunk, a valóságban sokkal erősebbek vagyunk, mint azt elképzelni tudjátok. A videóval megsértettétek az iszlámot és Mohamed prófétát, és felrúgtátok a békét közöttünk."
Most komolyan egy amerikai ipse miatt hőbörögnek az egész keresztény, nyugati világgal? Arról nem is beszélve, hogy Európa már nem is keresztény, a nagy része ateista. Nem beteg az ilyen gondolkodás?
Miért beszélsz többesszámba. Ébredj fel öreg. Téged mi nem
bántottunk. Ha erősnek érzed magad akkor menj el favágónaK. Bennünk abszolut béke van és ne okozd a feszültséget.
A szélsőségesek mindenhol idióták!
Én nem sajnálom ha néhány ilyet lelőnek az amcsik!
Az teljesen rendjén van szerintük hogy kopt keresztények ezreit mészárolják le a vallásuk miatt de ha valami idióta összehoz egy vacak kis fílmet akkor máris példálóznak vele és erre hivatkozva írtanak ki sok ártatlan embert!
Persze tudom hogy az átlag muszlim és a normálisabbja ennyire nem akad ki a dolgon de a szélsőségesek igen!
Ugyan olyan rossz amikor a kisebbségeket védik nálunk már szélsőséges szintem a liberálisok mint amikor a Jobbikosok szélsőséges szinten védik ezeket az agressziv szélsősége muszlimokat és legnagyobb haverjaiknak nevezik őket! vagy amikor a fideszesek kiakadtak mert Orbán képén asszem a BBC-sek kicsit világosítottak és így marconábbnak nézett ki! És ezen csámcsogtak hetekig hogy mekkora szörnyűség hogy a vezérük képét megmásították!
Minden szélsőséges álláspont elítélendő szerintem...
"Ezt üzenték a muszlimok a magyaroknak (is)"
Nem a muszlimok hanem annak egy szélsőséges rétege!Én 8 évig dolgoztam törökökkel,koszovói albánokkal,arabokkal, és hidd el a nagy átlag nem ilyen!Ez ugyanolyan butaság mint hogy minden zsidó kapzsi,minden cigány bűnöző!
Más a gondolkodásmódjuk: nem a személyes felelőst keresik, hanem egyaránt felelőssé tesznek mindenkit.
Amúgy: keresztény ember nem készített volna vallásgyalázó filmet. (az nem keresztény, aki készítette, mert ellentmond a szeretetparancsnak)
USA 80%-a keresztény, a maradék fele pedig zsidó, muszlim és egyéb vallást követ. 10% ateista valójában nem ateista. Magyarország 22%-a ateista, mégis keresztény országnak valljuk magunkat.
Egyszerű radikálisok, az igazi Iszlám hívők is lenézik az ilyeneket, nyugodj meg. Sőt, Angliában az anglikánok minden évben egymásnak esnek, annak ellenére, hogy ugyanaz a vallás, csak más a felekezetük.
"Békét akarnak úgy hogy gyújtogatnak és ölnek...Evidens."
Si vis pacem, para bellum.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
(Julius Caesar)
Vidiripi
Azért valaki elmondaná nekem hogy miért pont egy vízgazdálkodási honlapra tették fel az üzenetet?
Biztosan hatalmas nagy a látogatottsága az oldalnak vagy ilyesmi oka lehet a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!