Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy valakit jó embernek hittetek de aztán nagyon meglepődtetek, mert egy nagyon gonosz sunyi ember valójában?

Figyelt kérdés

Szerencsére nekem mindig sikerült apróbb jelekből kiszűrnöm az ilyen embereket de be kell valljam, vannak tényleg nagyon jó színészek. Az ilyenek legtöbbször kétszínűek is és kibeszélnek a hátad mögött olyanoknak akikkel te soha sem fogsz beszélni vagy biztosan nem mondja vissza. Szerintem akkor már "jobbak" azok akiken látszik is a valódi énjük.

Ismertetek valaha ilyen embert? Elmesélnétek részletesen?

2020. nov. 12. 16:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Egy idő után hamar ki lehet szűrni őket.

Nagyon kevesen tudják annyira megjátszani magukat hogy ha óvatos vagy akkor sem esik le előbb, mint hogy beüt a baj.

De sajnos akadnak ilyenek is.

2020. nov. 12. 17:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Épp elég ilyennel találkoztam....sajnos.
2020. nov. 12. 17:43
 13/13 anonim ***** válasza:
83%

Akit én ismertem az pont a fordítottja volt.Munkatársam volt és pont az volt mindenkinek a baja vele,hogy alig beszélgetett,nem kommunikált,az összes csajnak bejött,de mintha észre sem vette volna,a pletyka meg szóba sem jöhetett nála,nem ment bele.A munkája kifogástalan volt,sőt ő volt a húzóember.Aztán kiderült,hogy több mint 10 millás hiány van a cégnél és valahogy célkeresztbe került.Ráverni nem tudták,de elbocsájtották.

Évekkel később összefutottam vele.Mondanom sem kell,hogy egészen más ember volt.Mosolygós,flörtölős,beszédes,nem az a zord forma mint akit megismertem és akivel együtt dolgoztam egy évet.Kérdeztem mi volt ez a dolog annak idején.És akkor mosolyogva annyit mondott,hogy ő pénzért dolgozik,nem pedig alamizsnáért.

Mindenkit átvert,profi volt.

2020. nov. 12. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!