Mikor home office-ra vagy online oktatásra kellett váltani, előfordult, hogy alkoholt ittatok közben?
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 13:46
A kérdező szavazást indított:
Nem, soha!
Igen, de csak nagyon keveset ittam, és ritkán fordult elő.
Egyszer előfordult, és keveset ittam.
Igen, párszor előfordult, és istentelenül berúgtam.
Rendszeresen ittam, de keveset.
Egyszer fordult elő, de akkor nagyon.
Rendszeresen ittam, mint a gödény.
Már előtte is talajrészegen mentem munkába/suliba.
31 szavazat
2/5 A kérdező kommentje:
Mint tanuló, vagy tanár, vagy egyéb munkavállaló.
2020. aug. 16. 13:54
3/5 Metionin válasza:
Igen. Több alkalommal is online söröztem a diákokkal pl. irodalomóra közben, nem berúgásilag, csak 1-1 meggyes sör a hangulat kedvéért. Illetve a doktorimat csinálom, így diák oldalról is bevallom, hogy néhány oktató olyan mérhetetlenül unalmas videót töltött fel a tananyagról (ppt és alatta a hang) hogy azt pár koktél nélkül nem lehetett volna bírni.
4/5 anonim válasza:
Nem, de megértem azokat akik halálra unták volna magukat a ppt felolvasásának hallgatása közben.
5/5 anonim válasza:
Nálunk annyi volt az online óra, hogy egy héten volt három házi feladat, és amúgy semmilyen videóoktatàs nem volt. Amikor házit írtam valamikor közben söröztem, vagy megittam pár pálinkát.
Persze én már felnőttképzéses vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!