Van olyan kollègád, akivel "bunkó" vagy?
Én soha senkihez nem álltam "erősen negatívan", de egyszer egy felmondásomat követően, miután már a felmondási időmet töltöttem, szépen és hangosan mindenki előtt jól beolvastam az egyik gci kolléganőmnek, de akkor sem bunkón, csak őszintén és az igazat a viselkedéséről.
Köpni-nyelni nem tudott.
Az a baj a bunkó kollégákkal, hogy nem tudják, hogy bunkók, ezért néha nem árt szembesíteni őket ezzel!
A bunkóknak nem kell ok, elég, ha csak létezel, ha dolgozol, ha normális vagy - őket minden irritálja, ami velük/ a személyiségükkel/a viselkedésükkel ellentétes..!
Szóval nem kell, hogy tegyél valamit, elég ha csak nem vagy olyan, mint ő és nem is akarsz/tudsz hozzá idomulni, vele azonosulni.
A nem szimpatikus kollégákat inkább kerültem, minthogy a tudtukra adjam, hogy nem szívlelem őket. A munkához nélkülözhetetlen kommunikációt persze elkerülni nem lehetett velük, de azt túl lehet élni.
Szerintem munkahelyen az ilyennel nagyon kell vigyázni, hogy mennyire mutatod ki a negatív érzéseidet másokról. Nagyon rossz fényt vethet rád és nem tudhatod, hogy akit nem kedvelsz,az hogy fog fellépni ez ellen. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!