Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Átlagosan hol fordulnak elő a...

Átlagosan hol fordulnak elő a bunkó kollégák, milyen munkakörben, helyeken? Hol gyakori a mobbing és a fúrás?

Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 15:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Szinte mindenhol akadnak unatkozó rosszindulatú kollégák akik ebben élik ki magukat, hogy a másik embert piszkálják és fúrják

Szép igazi tipikus magyar tulajdonság, hungarikummá kéne ezt is nyilvánitani Orbánnak

2020. júl. 16. 15:34
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

Átlagosan mindenhol, de tényleg. Voltam már irodában és kétkezű munkások között is. Mindenhol fúrták egymást.

Talán annyi a különbség, hogy ahol nagyobb a kontroll, kevesebb az idő, nagyobb ez egymásrautaltság, ott kevésbé fordul elő.

2020. júl. 16. 15:35
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Pénzügyi/számviteli területen dolgoztam eddig, mindig volt ilyen:(

Testvérem mérnök, náluk is:(

2020. júl. 16. 15:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Én kétkezi munkát végeztem, egy olyan helyen, ahol hatalmas hajtás volt. A kisfőnök átvitt értelemben ostorral csapkodott, ha nem dolgoztál. Ott mindig lefelé köpködtek.
2020. júl. 16. 15:38
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Mindenhol. Ezért is jobb a vállalkozás. (meg még ezer más okból is)
2020. júl. 16. 16:06
 6/15 anonim ***** válasza:
47%

Ez csak a csapatszellemen s főnökön is múlik.

Ha lefektetitek előre közösen, hogy azért vagytok ott, hogy legyen fizutok s a munkával is előbb készen akartok lenni jól-megfelelően s szükség esetén segítitek egymást, akkor egyikük sem lesz paraxt a másikkal.

Aki kilóg ebből, azt kitúrják gyorsan...a kölcsönös tisztelet elengedhetetlen...én így tapasztaltam-alakítottam is munkákban, ha nem volt ez.

Egymás baxtatása kint a tágasban lehet, de örökre...

Másrészt, ha van egy kocog munkatárs, csak be kell olvasni neki mindenki-főnök előtt, hogy ki a faxnak képzeli magát, amikor még kevesebb is ilyen viselkedéssel mindenkinél...tehát egy közösség előtti megszégyenítés használni tud.

Mindenki tehet arról, hogy milyen környezetben-munkatársak közt dolgozik.

2020. júl. 16. 18:39
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
#6: Tok jo, amit mondasz, de altalaban az ember nem elsonek kerul a munkahelyre, hanem sokadiknak, egy mar kialakult tarsasagba. Ott ezeket a dolgokat nem lehet igy csinalni, mert eleve kevesebbet er az uj ember szava.
2020. júl. 16. 20:03
 8/15 anonim ***** válasza:
36%

7

Ha így állsz hozzá, nem is lesz változás...

Kezdtem én a sor végéről is már, hosszabb út, de megérte.

2020. júl. 16. 20:51
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
Közigazgatás tipikus helyszín,na ott megy igazán a fúrás,olykor még az osztályok közti munkát is megmérgezi ☹️
2020. júl. 16. 23:49
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
#8: Ez nem hozzáállás kérdése, ez tény. Ha odakerül az ember 20 másik mellé, amiből legalább 10 a teljesen negatív kategória, a többi meg félti mindenért a seggét, akkor egy fecske nem csinál nyarat.
2020. júl. 17. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!