Átlagosan hol fordulnak elő a bunkó kollégák, milyen munkakörben, helyeken? Hol gyakori a mobbing és a fúrás?
Szinte mindenhol akadnak unatkozó rosszindulatú kollégák akik ebben élik ki magukat, hogy a másik embert piszkálják és fúrják
Szép igazi tipikus magyar tulajdonság, hungarikummá kéne ezt is nyilvánitani Orbánnak
Átlagosan mindenhol, de tényleg. Voltam már irodában és kétkezű munkások között is. Mindenhol fúrták egymást.
Talán annyi a különbség, hogy ahol nagyobb a kontroll, kevesebb az idő, nagyobb ez egymásrautaltság, ott kevésbé fordul elő.
Pénzügyi/számviteli területen dolgoztam eddig, mindig volt ilyen:(
Testvérem mérnök, náluk is:(
Ez csak a csapatszellemen s főnökön is múlik.
Ha lefektetitek előre közösen, hogy azért vagytok ott, hogy legyen fizutok s a munkával is előbb készen akartok lenni jól-megfelelően s szükség esetén segítitek egymást, akkor egyikük sem lesz paraxt a másikkal.
Aki kilóg ebből, azt kitúrják gyorsan...a kölcsönös tisztelet elengedhetetlen...én így tapasztaltam-alakítottam is munkákban, ha nem volt ez.
Egymás baxtatása kint a tágasban lehet, de örökre...
Másrészt, ha van egy kocog munkatárs, csak be kell olvasni neki mindenki-főnök előtt, hogy ki a faxnak képzeli magát, amikor még kevesebb is ilyen viselkedéssel mindenkinél...tehát egy közösség előtti megszégyenítés használni tud.
Mindenki tehet arról, hogy milyen környezetben-munkatársak közt dolgozik.
7
Ha így állsz hozzá, nem is lesz változás...
Kezdtem én a sor végéről is már, hosszabb út, de megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!