Ha a munkahelyen fúrnak, és nem akarok elmenni mit lehet tenni? Hogy lehet leszerelni őket?
Már az egy nagy előny, hogy a főnökség tud a dologról és a leírásod alapján "melletted állnak".
Tedd a saját dolgodat. Vigyázz, hogy ne adj támadási felületet a furkálódó kollégáknak. Ja, és semmiképp ne keveredj se szóváltásba, se hasonló helyzetbe benn.
Az, hogy teszed a dolgod, nem furkálódsz, nem veszekedsz, nem lősz vissza - téged fog igazolni.
Milyen munkakörben dolgozol? Konkrétabban tudnál arról írni, hogy hogyan furkálódnak a kollégák?
Erősítsen az, hogy a főnökség (akitől függsz) azt akarja, hogy maradj. Ennek biztos megvan az oka.
Majd írd meg, hogy alakul a helyzeted!
Kitartást!
Konyhán dolgozok,amivel furkálnak pl.romlott saláták,azt állítják nem főztem zöldségféléket,rossz krémet főztem,nem készítek elő mindent amit kell a váltásban.
Nem furkalom őket de sok támadás összejött így én is pakoltam róluk a főnöknek. Ő is azt mondta végezzem tovább szépen a munkát ő elégedett velem a többiek meg féltékenyek és próbáljak nem figyelni rájuk, nekem csak az legyen fontos amit ő mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!