Mi az álommunkád?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik az érdekes, élvezetes meló? Leírnátok hogy mi az álommunkátok és hogy mi vonz benne titeket?
Elsősorban azért olyanra gondolok ami nem elérhetetlen :)
2023. febr. 26. 22:55
11/16 anonim válasza:
Hogy azt csináljam, amit szeretek. Felettes és kollégák nélkül.
12/16 anonim válasza:
Nekem állatokkal kapcsolatos munka lenne az álom: etetni, gondozni őket :) (a panda gondozók munkáját irigylem a legjobban)
13/16 anonim válasza:
Szoftverfejlesztés. Szerencsére 10 éve benne is dolgozom.
14/16 anonim válasza:
Teljes mértékben ugyanazt készültem írni, mint #12, és szintén főleg panda téren értve :D Imádom őket, főleg a gondozási része tetszene igazán.
15/16 anonim válasza:
Miniszterelnök helyettesének a helyettese
16/16 anonim válasza:
Mindenképpen irodai vagy home office munka, de nem ragaszkodom a nyomdai tapasztalathoz, amiben eddig dolgoztam. Nagyon szeretnék a lakhelyemhez közel találni egy olyan állást, ahol hétfőtől péntekig dolgoznék, kellemes környezetben, jó főnökökkel, jó kollégákkal, családias hangulatban. Nagyon szeretek dolgozni és jó lenne olyan munkahelyet találni, ahol ezt meg is becsülik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!