Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire váltak valóra a...

Mennyire váltak valóra a gyerekkori álommunkáitok? Tényleg az lett, amit elképzeltetek magatoknak?

Figyelt kérdés

2021. jan. 31. 23:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Marhára nem vagyok F1-pilóta.
2021. jan. 31. 23:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Ezt tanultam,de mivel pénzt akartam keresni,ezért találtam egy helyet,ahol embereken segítek,tovább tudom adni nekik ezt a lehetőséget,és egészséggel foglalkoznak. Tetszik ez az álommunka,csak nem fizet. Vagy majd 90 év múlva,mikor már mindent fejből tudok,akkor esetleg kapok 10 ezerrel többet. Én meg élni akarok. Végülis saját célokra,és ismerősöknek segíteni jó,meg hasznos,tehát nem rosszul sült el a dolog.
2021. jan. 31. 23:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Még akkor sem tudtam mi legyek, bankkár akartam lenni Angliába talán, emlékszem ahogy számolgattam mennyi pénzt tudok majd félretenni aztán hogyan tudok majd venni magamnak repülőt, mert az volt az álmom, hát .. most visszagondolva akkor még nem tudtam, hogy diszkalkuliás vagyok és számok közelébe nem mehetek mert megfordítom :D.

Buszsofőrnek készülök azóta.. repülni soha nem repültem és igazából nem is szeretnék. LoL

2021. jan. 31. 23:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Amit most csinálok, annak semmi köze ahhoz, ami az álmom (volt). De ezt is elkezdtem élvezni idővel.
2021. febr. 1. 00:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromban állatorvos szerettem volna lenni.

Most grafikusművész szakon vagyok hallgató az egyetemen,de ugyanúgy oda vagyok az állatokért.

20/L

2021. febr. 1. 00:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2021. febr. 1. 00:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem!

(csak 1 olyan embert ismerek aki az lett ami gyerekként szeretett volna lenni)

2021. febr. 1. 08:23
 8/12 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Ha mindenki a gyerekkori álmát valósítaná meg, akkor sokkal több lenne a kukásember, a rendőr meg a királylány. Én se lettem se hajóskapitány, se sarkkutató.
2021. febr. 1. 08:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, rendőr vagyok. Bár mellete mást is dolgozom.

22N

2021. febr. 1. 09:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Elírtam. Mellette*
2021. febr. 1. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!