Elsőéves egyetemisták (vagy akik akár másodszor mennek). Milyen eddig a dolog? Bejött amit elképzeltetek, jól érzitek magatok?
Nem érzem jól magam. Idősebb vagyok a legtöbb elsőévesnél és nem jövök ki jól velük.
23F
Semmi sem vált be abból amit hittem/terveztem.
Ennyire egyedül rég voltam. 20/F
Másodszor megyek, de elsőéves vagyok.
Nekem tetszik. A színvonal ezerszer jobb, mint az első szakomon, értve a tananyag minőségére, elérhetőségére, egyéb gyakorlófeladatok, tanárok felkészültsége.
Elvileg alapozóévnek kellene még csak lennie, mégis már most elhangzott egy rakás érdekes dolog.
A társaság sajnos csapnivaló. Mindenki telefonozik, nem nyitnak.
Borzalmasan demotiváltak sokan, beszélgetnek előadáson (25-40 éves emberek...), kvázi szabotálják a gyakorlatokat.
Sokan már a szakmában dolgoznak, ők nem értik meg, hogy nekünk még minden infó, gyakorlás hasznos.
Viszont nagyképűen vágtam bele, hogy á, biztos megoldom a munkát esti mellett. Lassan november van és eddig még nem sikerült...
Így ott fogom hagyni.
Ráadásul állítólag ez is akkor piacképes, ha mellétanulsz. Tehát dolgozz, járj be heti 3 délután, tanulj a tárgyakra és mellette még járj utána az interneten ennek-annak és tanulj magadtól is, főleg angolul.
Biztosan...
A fő ok azonban az, hogy nen sikerült úgy megoldanom a melót, ahogy gondoltan.
Nekem nagyon tetszik eddig. Igaz, nagyon nehéz maga a szak(mérnöki), de hatalmas az összetartás. Engem teljes mértékben kompenzál az, hogy eszméletlen jó baráti társaságom alakult ki. Kezdetben féltem kicsit a szaktól, hogy nem fog tetszeni, de alapjáraton nagyon bejön már most, hogy ezt tanulom :D.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!