Mit tudok tenni ha a lánybúcsút nem úgy szervezik, ahogyan én elképzeltem?
Tudom, hogy a barátnőim szerveznek lánybúcsút augusztus végére. Mikor kérdezte anno a 2 főszervező, hogy hová szeretnék menni, akkor mondtam, hogy mindenképpen egynaposat szeretnék és a közeli városban, ami tőlünk 40 kilométerre van, mert tudom, hogy nagyon sok mindenkinek nem tetszene a több napos és én sem bírom úgy az alkoholt, hogy több napig igyak... Erre ment a bólogatás, hogy persze.
Mostanra viszont kezdtem visszahallani az érintett meghívottaktól, hogy páran azért nem jönnek el, mert nem olyan, amihez tudnának alkalmazkodni. Az egyik elszólta magát, hogy nem 1 napos lesz és nem is a közeli városban, ahogy én azt kigondoltam. Kicsit pipa lettem, mivel én pont ezért nem akartam se több naposat, se messzebbre, mert én inkább azt akartam, hogy ott legyenek azok a lányok, akiket szeretek... Erre ők megszerveznek egy olyat, amihez nekem alapból az eleje óta nem fűlik a fogam.
Viszont nekem erről nem szabad tudnom. Mit tegyek?
Én ezt ma is elmondtam nekik amikor mondták, hogy valaki visszamondta. Előtte kb. kismilliószor.
Ma annyit fűztem hozzá, hogy nem tudom mit szerveznek, de én pontosan azért akarnám a közeli városban, mert aki ott nem tud ott lenni, az tényleg már csak kifogás...
Amikor ott voltunk az egyik :főszervezőnél" és megtudta, hogy a vőlegényemék Balatonra mennek 3 napra akkor teljesen lecseszett, hogy "mit f...kodtam, hogy 1 naposat akarok, mikozben ők meg 3 nap?". Erre azt válaszoltam, hogy engem nem érdekel, hogy ők hányra mennek, nekem az 1 napos tetszik, mert nem akarom nagy dobra verni.
6. Jaj, ne legyünk már gyerekesek. Te jó ég. Még ezen a szinten vagy? Ha valaki kiteszi a lábát, már ott is fennáll a megcsalás, nem kell ahhoz 3 napra elutazni. Óvoda.
Egyébként nekem tetszik a lánybúcsú, nincs vele bajom, viszont én egyszerűbb vagyok sokkal. A kevesebbel is simán beérem.
Nyugi, nem tartom alapvető kelléknek a házassághoz! Ha kötözködni akarsz, akkor rossz helyre csengettél.
Ez hülyeség, miért kefélne félre. Ennyi erővel az ara is félrelép, ha elmegy a barátnőivel több napos wellnessre?!
Páromék 4 éve Siófokon 4 napot voltak és az unokatesóját ünnepelték. Nem voltak prostik, leitták magukat a sàrga földig, fürödtek a Balatonban és állatkodtak. Ahogy ők mondták, esélyük se volt csajozni, annyira részegek voltak.
Szerintem igenis állj ki magad mellett és kerek perec mondd meg, hogy az lesz, amit Te akarsz és kész. Èn Anyukámnak szerveztem lánybúcsút. Az ő kérése az volt, hogy maradjunk a városban és ne legyenek vetkőzős pasik, se idióta feladatok. A kérésének eleget tettünk, beültünk a barátnőivel egy cuki helyre, ahol koccintottunk, majd elmentünk bulizni, ahol hajnali 1-kor összehoztuk a házasulandó párt, vagyis Anyukámat és a Párját. Mindenki fantasztikusan èrezte magát és azóta is emlegetik, hogy mennyire jól érezték magukat. Nem kell ehhez napokon át tartó buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!