Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tudok tenni ha a lánybúcsú...

Mit tudok tenni ha a lánybúcsút nem úgy szervezik, ahogyan én elképzeltem?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a barátnőim szerveznek lánybúcsút augusztus végére. Mikor kérdezte anno a 2 főszervező, hogy hová szeretnék menni, akkor mondtam, hogy mindenképpen egynaposat szeretnék és a közeli városban, ami tőlünk 40 kilométerre van, mert tudom, hogy nagyon sok mindenkinek nem tetszene a több napos és én sem bírom úgy az alkoholt, hogy több napig igyak... Erre ment a bólogatás, hogy persze.

Mostanra viszont kezdtem visszahallani az érintett meghívottaktól, hogy páran azért nem jönnek el, mert nem olyan, amihez tudnának alkalmazkodni. Az egyik elszólta magát, hogy nem 1 napos lesz és nem is a közeli városban, ahogy én azt kigondoltam. Kicsit pipa lettem, mivel én pont ezért nem akartam se több naposat, se messzebbre, mert én inkább azt akartam, hogy ott legyenek azok a lányok, akiket szeretek... Erre ők megszerveznek egy olyat, amihez nekem alapból az eleje óta nem fűlik a fogam.

Viszont nekem erről nem szabad tudnom. Mit tegyek?

2019. júl. 31. 15:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
10. Én is így gondolom. Lefektettem a szabályokat, hogy vetkőzős pasit ha oda mernek hozni, akkor én felállok és lelépek és aki ötlete volt az oda ülhet és kihasználhatja a lehetőséget. A játékokban benne voltam, csak normális keretek között: idegeneket nem puszolgatok, ők se engem, es hasonló "durva" szituk.. Hagyom magam meglepni, lehet aztán tök jól fogom magam érezni 😊 Meglátjuk, ettől még nem temetem a dolgokat
2019. aug. 2. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!