Mit tudok tenni ha a lánybúcsút nem úgy szervezik, ahogyan én elképzeltem?
Tudom, hogy a barátnőim szerveznek lánybúcsút augusztus végére. Mikor kérdezte anno a 2 főszervező, hogy hová szeretnék menni, akkor mondtam, hogy mindenképpen egynaposat szeretnék és a közeli városban, ami tőlünk 40 kilométerre van, mert tudom, hogy nagyon sok mindenkinek nem tetszene a több napos és én sem bírom úgy az alkoholt, hogy több napig igyak... Erre ment a bólogatás, hogy persze.
Mostanra viszont kezdtem visszahallani az érintett meghívottaktól, hogy páran azért nem jönnek el, mert nem olyan, amihez tudnának alkalmazkodni. Az egyik elszólta magát, hogy nem 1 napos lesz és nem is a közeli városban, ahogy én azt kigondoltam. Kicsit pipa lettem, mivel én pont ezért nem akartam se több naposat, se messzebbre, mert én inkább azt akartam, hogy ott legyenek azok a lányok, akiket szeretek... Erre ők megszerveznek egy olyat, amihez nekem alapból az eleje óta nem fűlik a fogam.
Viszont nekem erről nem szabad tudnom. Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!