Alapjáraton én is szeretem a munkámat, mindennap hálát is adok a sorsnak, hogy annyi üzemi -meg szalagmunka után végre sikerült révbe érnem.
Könyvesboltban dolgozok egy kellemes, csöndes, budai környéken. A főnököm mindössze pár évvel idősebb csak nálam, és egész jól kijövünk, már-már barátinak mondható a viszonyunk, nem csak munkahelyi, hanem magánéleti dolgokba is szívesen beavatjuk egymást.
Magában a munkában is jól teljesítek, rendszeresek a sikerélményeim, és végre tényleg azt érzem, hogy itt nem csak eltűrnek, hanem meg is becsülnek, ami fantasztikus érzés.
Mégis, ha lehetőségemben állna változtatni bármiben, én helyileg szívesebben mennék egy kicsit forgalmasabb, belvárosiasabb környékre, ahol nagyobb a pezsgés. A Móricz Zsigmond körtéren például szívesen dolgoznék, ott a Bookline-nak van egy önálló kis boltja, őket mindig úgy irigyeltem :D De szívesen lennék a pesti oldalon is, mondjuk az Astoria vagy a Deák tér környékén.
Ezen kívül egy fiatalosabb és megbízhatóbb csapatot szeretnék magunk köré, mert rajtam és a főnökömön kívül mindenki sokkal idősebb nálunk, és nem is olyan megbízhatóak a munka terén, ezért sokszor nem könnyű velük együttműködni. Jobban örülnék mondjuk még 2-3 korunkbeli kollégának, akikkel tényleg minden téren egy húron pendülünk, és egy jó hangulatú, családias légkör alakulhatna ki.
De ezek már tényleg csak szőrszálhasogatások :)
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!