Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lenne Számodra az álommunka...

Mi lenne Számodra az álommunka, hogyan képzeled el?

Figyelt kérdés

2021. máj. 25. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Legszívesebben passzív jövedelemből élnék, az égvilágon semmi kedvem ahhoz, hogy bárhol, bármit dolgozzak. De ha nagyon muszáj, akkor valami betanított irodai Excel-színezgető állást képzelek el, ami semmi kreativitást vagy saját ötletet nem igényel, még a napi 8 órás munkaidőt sem tölti ki és sokat lehet home office-ban dolgozni. Persze mindezt annyi pénzért, hogy a napi legfeljebb 8 órás munkaidő után eszem ágában se legyen még túlórázni vagy másodállást vállalni, hanem meg tudjak élni belőle és a szabadidőmben azt csinálhassam, amihez kedvem van.
2021. máj. 26. 17:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Klasszikus háztartásbeliként érezném jól magamat, már ha rám szakadna előbb egy bank. Sütnék-főznék, gyerekeket nevelnék, csinosítanám a házat, gondoznám a hatalmas kertet (akár eladásra is termeszthetnék ezt-azt, ha lenne hozzá érzékem), babusgatnék jópár állatkát (szigorúan nem étkezési céllal tartottakat, elvégre az ember nem eszi meg a barátait). Már gyerekként sem tudtam soha válaszolni a "mi leszel, ha nagy leszel?" kérdésre, és most sem tudok olyan munkakört elképzelni, amire azt mondhatnám, hogy "igen, itt vagyok a helyemen". Nem kértem az életemet, és nem is akarom robotolással tölteni.
2021. máj. 26. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Én egész nap csak futnék, megállás nélkül. Ezt a sportot szeretem a legjobban a világon, nagyon nagy állóképességem van, illetve még karcsúbb lehetnék. :)

Jelenleg is minden nap kettő órát futok, de sajnos ezért nem fizet senki, nem lehet belőle megélni. Olyan tehetségem pedig nem volt soha, hogy sportoló lehessek.

2021. okt. 27. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!