Melyiket választanátok és miért? Nettó 200 ezres fizetés, de szereted a munkádat és sok a szabadidőd, vagy nettó 250 ezres fizetés, de utálod a munkádat, robotnak érzed magad?
Figyelt kérdés
2023. febr. 24. 11:24
21/29 anonim válasza:
Nincs autóm, nincs gyerekem, de még így is… ez kb lakhatásra elég meg a kaja egy részére.
22/29 anonim válasza:
#20 magyarul zsebpénznek jó. Én biztos nem tartatnám el magam, utálom a kiszolgáltatott életet.
23/29 anonim válasza:
Máris meg lehet élni ha eltartanak ja :D Akár 0 keresettel is :D
24/29 anonim válasza:
Én napi 2 órát dolgozom, nettó 180-ért. Viszem a háztartást és a gyerekkel vagyok. Párom 870 nettót keres.
25/29 anonim válasza:
Én azt választottam, hogy nettó 1 millió és imádok csinálni.
26/29 anonim válasza:
25, mit dolgozol, ha szabad tudni? Váltásban gondolkodom, és érdeklne mivel foglalkoznak, akik jól élnek, ha nem túl indiszkrét
27/29 anonim válasza:
1es. A nyugalom megfizethetetlen.
28/29 anonim válasza:
Elsőt választanám. A nyugalom összehasonlíthatatlanul többet ér.
29/29 anonim válasza:
#26: Vezető szoftverfejlesztő vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!